fbpx

#28082018

#28082018

  • Το χλωριούχο αργίλιο είναι η ουσία που περιέχουν τα περισσότερα αποσμητικά του εμπορίου και είναι μια από τις επικίνδυνες χημικές ουσίες.
  • Βγάζε τα ιδρωμένα ρούχα από τον σάκο. Αν αφήσεις ιδρωμένα ρούχα μέσα στην τσάντα του γυμναστηρίου θα αρχίσουν να χάνουν τις ιδιότητές τους πιο γρήγορα απ’ ότι αν πλυθούν αμέσως μετά τη χρήση.
  • Το πλύσιμο των παπουτσιών στο πλυντήριο μπορεί να χαλάσει τα υλικά τους συμπεριλαμβανομένων των υποστηρικτικών «μαξιλαριών» τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη των τραυματισμών κατά την άθληση.
  • Oι κοντοί άνδρες έχουν τα πρωτεία στην απιστία, αποκαλύπτει έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, που έγινε σε δείγμα 1000 ανδρών από όλη τη χώρα και εξέτασε δύο παραμέτρους: το ύψος τους και την πολυγαμικότητά τους. Ως βραχύ ύψος θεωρήθηκε το 1.60-1.70 και ως μεγάλο ύψος το 1.80 και πάνω. Όπως διαπιστώθηκε, οι κοντοί άνδρες ήταν πολύ περισσότερο πολυγαμικοί, παρουσιάζοντας σχεδόν διπλάσια ποσοστά απιστίας από τους ψηλούς, ενώ οκτώ στους δέκα κοντούς άνδρες είχαν παράλληλες σχέσεις και μόνο ένας στους δέκα ψηλούς ήταν πολυγαμικός.
  • Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Άμπερντιν και τη Κινεζική Ακαδημία Επιστημών μελέτησαν ποια στοιχεία της διατροφής προκαλούν αύξηση του σωματικού βάρους και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ευθύνονται τα λιπαρά. Σύμφωνα με άρθρο που δημοσίευσαν στο επιστημονικό έντυπο Cell Metabolism, επειδή τα τρόφιμα απαρτίζονται από λιπαρά, υδατάνθρακες και πρωτεΐνες είναι δύσκολο να εντοπιστεί ποιο είναι εκείνο που τελικά σε μια κλασσική διατροφή συντελεί στην πρόσληψη βάρους.