fbpx

3 έρευνες εξηγούν γιατί οι άντρες «υποτάσσονται» στη γόβα στιλέτο!

3 έρευνες εξηγούν γιατί οι άντρες «υποτάσσονται» στη γόβα στιλέτο!

Αν είσαι από εκείνους που διεγείρονται στη θέα μιας γυναίκας που φοράει γόβα στιλέτο δεν είναι ο μοναδικός. Είσαι ένας από τους περισσότερους άντρες του κόσμου που διεγείρονται από μία γυναίκα που φοράει γόβα στιλέτο. Είτε αυτή περπατάει, είτε είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια δεν είναι ότι καλύτερο από άποψη υγείας για μια γυναίκα, όμως μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος και για όλους εμάς είναι θέαμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι μπορείς να νιώσεις τον πολλαπλό οργασμό με εκείνη ή και μόνος σου!

 

Γαλλική επιστημονική έρευνα δείχνει ότι όσο πιο ψηλά παπούτσια φοράει μια γυναίκα, τόσο πιο πολύ έλκει τους άνδρες, οι οποίοι γίνονται έτσι πιο πρόθυμοι να την βοηθήσουν, να την προσέξουν και γενικότερα να της κάνουν τα χατήρια – κάτι όχι αμελητέο ιδίως σε ένα εργασιακό περιβάλλον (και όχι μόνο) είτε να …υποταχθούν στη θέληση της στο σεξ.

Με άλλα λόγια, αν μια γυναίκα θέλει έναν άνδρα στα πόδια της, μάλλον θα πρέπει η ίδια να… ανυψωθεί μερικούς πόντους.

 

 

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Νικολά Γκεγκέν του Πανεπιστημίου της Νότιας Βρετάνης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό για θέματα σεξουαλικής συμπεριφοράς “Archives of Sexual Behavior”, πραγματοποίησαν πειράματα σε πραγματικές συνθήκες για να διαπιστώσουν την επιρροή που ασκούν τα διαφορετικά είδη γυναικείων παπουτσιών στη συμπεριφορά των ανδρών.

Σε ένα από τα πειράματα, γυναίκες με παπούτσια χωρίς καθόλου τακούνι και άλλες με ψηλό τακούνι (εννέα πόντων) ζητούσαν από άνδρες να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο στο δρόμο. Σε ένα άλλο πείραμα, οι ερευνητές έλεγξαν την προθυμία ανταπόκρισης των ανδρών, όταν από μια γυναίκα, που περπατούσε μπροστά τους και φορούσε παπούτσια είτε με ψηλά τακούνια είτε χωρίς τακούνια, έπεφτε κάτω ένα γάντι και ο άνδρας έσπευδε για να της το δώσει. Σε ένα τρίτο πείραμα, που διεξήχθη σε μπαρ, μετρήθηκε πόσο γρήγορα οι άνδρες πλησίαζαν μια μόνη γυναίκα, αν αυτή φορούσε ψηλοτάκουνα ή όχι παπούτσια.

 

 

Όλα τα πειράματα έδειξαν το ίδιο ουσιαστικά πράγμα: ότι η προθυμία ενός άνδρα να βοηθήσει μια γυναίκα και γενικά να την προσέξει, αυξάνεται όσο αυξάνεται και το ύψος των τακουνιών της. Όμως τα ψηλοτάκουνα παπούτσια δεν είχαν καμία ανάλογη επίδραση (να τη βοηθήσουν, να την προσέξουν κ.λπ.) στις άλλες γυναίκες. Εν ολίγοις, μεταξύ τους οι γυναίκες δεν πέφτουν θύμα της γοητείας των ψηλών τακουνιών.

 

 

Δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν ότι οι άντρες δείχνουν ιδιαίτερα αδυναμία σε ότι σχετίζεται με εσώρουχα, με τους πιο “προχωρημένους” να έχουν με καλό μάτι και τα bdsm αξεσουάρ! Όμως η έρευνα του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα , με τη βοήθεια ενός μεγάλου ποσοστού αντρών από 20 μέχρι 45 χρονών, απέδειξε πως καμιά φορά οι παραδοσιακές αγάπες κερδίζουν. Το 40% δήλωσε την πίστη του στο παραδοσιακό τακούνι που έθρεψε γενιές και γενιές, με αποκορύφωμα τη γόβα στιλέτο. Οι άντρες της έρευνας δήλωσαν ότι είναι ένα από τα πιο σέξι πράγματα που μπορεί να φορέσει μια γυναίκα, ακόμη και κατά τη διάρκεια του σεξ!

Άλλη έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ απέδειξε επιστημονικά ότι το ισχυρό φύλο ερεθίζεται όταν μία γυναίκα πέφτει στο κρεβάτι με τα ψηλοτάκουνα.

Οι γόβες στιλέτο ανεβάζουν την θερμοκρασία, δείχνοντας τα πόδια μακρύτερα και ωραιότερα. Επιπλέον, όταν μία γυναίκα φοράει ψηλοτάκουνα την ώρα του σεξ, δείχνει στον άντρα ότι με το τακούνι της μπορεί να προβάλει αντίσταση, να αμυνθεί.

Όπως επισημαίνει στη γερμανική εφημερίδα “Bild” η «δασκάλα του έρωτα» Βανέσα ντελ Ράε, τα γυναικεία τακούνια διαγείρουν την ανδρική φαντασία: «Για τους άνδρες, οι γυναίκες με ψηλοτάκουνα είναι όχι μόνο πολύ θηλυκές αλλά και ιδιαίτερα μαχητικές στο κρεβάτι.