fbpx

#30082018

#30082018

  • Σύμφωνα με τους επιστήμονες, που εξέτασαν τα ιατρικά αρχεία συνολικά 656 ανδρών από τις τρεις τελευταίες δεκαετίες, ένας άνδρας που ενδαφέρεται να τεκνοποιήσει μπορεί να αυξήσει θεαματικά το πλήθος των σπερματοζωαρίων του αλλάζοντας τον τύπο εσώρουχου που χρησιμοποιεί.
  • Όταν δένεις χαλαρά τα παπούτσια σου το πόδι «πλέει» και αυτό δεν είναι τόσο πολύ πρόβλημα όταν είσαι χαλαρός ή μετά από προπόνηση. Άλλωστε είναι κάτι που συνηθίζουν πολλοί αθλητές να αφήνουν λυτά τα αθλητικά τους για να χαλαρώνουν. Όμως δεν συμβαίνει το ίδιο όταν τρέχεις είτε στον ύπαιθρο είτε στον διάδρομο του γυμναστηρίου. Αν το παπούτσι δεν είναι δεμένο καλά κινδυνεύεις από διάστρεμμα και γενικότερους τραυματισμούς.
  • Εκτός όμως από ψυχολογικά η κατακόρυφος στήριξη έχει και ουσιαστικά βιολογικά οφέλη: Συμβάλει στην μείωση των τοξινών με την μεταφορά ( λόγω Θέσης ) περισσότερου αίματος στα άνω άκρα και το κεφάλι το οποίο συνεπάγεται περισσότερο οξυγόνο.
  • Όταν τρέχεις έξω είναι βέβαιο ότι δεν μπορείς συνεχώς να τρέχεις σε γήπεδο δηλαδή σε χόρτο και έτσι προπόνησε σε διαφορετικά είδη εδαφών από άσφαλτο μέχρι και χώμα. Αυτό είναι το αναγκαίο κακό μέσα σε όλα τα καλά του ελεύθερου τρεξίματος. Όμως κάποιες φορές τα πόδια σου έχουν την ανάγκη του χόρτου και ο λόγος είναι απλός. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να διαπιστώσεις πόσο επιβαρύνεις τα πόδια σου τρέχοντας σε διάφορες επιφάνειες.
  • Βγάζε τα ιδρωμένα ρούχα από τον σάκο. Αν αφήσεις ιδρωμένα ρούχα μέσα στην τσάντα του γυμναστηρίου θα αρχίσουν να χάνουν τις ιδιότητές τους πιο γρήγορα απ’ ότι αν πλυθούν αμέσως μετά τη χρήση.