fbpx

#31112018

#31112018

  • Έχουμε πολύ λίγους φίλους, που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, λένε οι παλιοί και δεν έχουν άδικο! Οι επιστήμονες λοιπόν, αποφάσισαν να ερευνήσουν πως δικαιολογείται η κολλητή φιλία και ανακάλυψαν ότι οι «κολλητοί» έχουν κοινό το ένα εκατοστό των γονιδίων τους.
  • Είσαι νέος μπαμπάς, νέος οικογενειάρχης και κάνεις ότι μπορείς για την οικογένεια σου και ειδικά το βλαστάρι ή τα βλαστάρια σου, επειδή όπως λέμε «ο άντρας γεννάει και η γυναίκα τίκτει»! Κάνει ότι μπορείς να θρέψεις την οικογένεια τρέχοντας από δω και από εκεί για να βγάλεις χρήματα και κουρασμένος όπως είσαι θέλεις να δώσεις και πατρική αγάπη…
  • Τι σημαίνει «Είμαι άνδρας… δεν κάνω δουλειές!», αυτό μπορεί να γινόταν το 1970 και το 1980… οι εποχές όμως έχουν αλλάξει και οι άνδρες (οι περισσότεροι τουλάχιστον σήμερα) βοηθούν τις γυναίκες με τις δουλειές του σπιτιού. Μοιράστε τις υποχρεώσεις και ξεκουράστε τη γυναίκα σας, θα δείτε ότι η διάθεσή της αμέσως θα αλλάξει μόλις διαπιστώσει ότι θα της μείνει λίγο ελεύθερος χρόνος για ο,τιδήποτε άλλο πέρα από το σιδέρωμα και το καθάρισμα του σπιτιού.
  • Ποιος είπε ότι τα κουτάλια είναι μόνο για να τρώμε σούπα; Βάλε ένα κουτάλι, μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία, στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες έτσι ώστε να είναι αρκετά δροσερό αλλά όχι και πάγος. Βάλτε την κάτω και αρχίστε τα παιχνιδάκια. Περάστε το κουτάλι από τα χείλη της, το λαιμό και σταδιακά προχώρησε προς τα κάτω. Το ίδιο μπορεί να σου κάνει και εκείνη, όπως για παράδειγμα στα γεννητικά σου όργανα και γενικότερα στην όλη περιοχή.
  • Εκατοντάδες σχετικές μελέτες δεν έχουν δείξει σημαντικές διαφορές στα περισσότερα από τα παραδοσιακά θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες και ανόργανα συστατικά και έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι, παρά τη διαδεδομένη αντίληψη ότι τα βιολογικά τρόφιμα είναι πιο θρεπτικά, δεν υπάρχουν ισχυρά επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτή την αντίληψη. Βρήκαν, ωστόσο, ότι τα βιολογικά τρόφιμα έχουν υψηλότερα επίπεδα φαινολικών φυτοθρεπτικών συστατικών.
  • Ένα ποτήρι γάλα (ζεστό ή όχι) μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς πιο υγιεινά, χάρη σε μια υγιή δόση τρυπτοφάνης και ασβεστίου, λέει η Murphy. Η πρωτεΐνη καζεΐνης του γάλακτος είναι αργή στην πέψη και θα μπορούσε να σε βοηθήσει να χτίσεις μύες όλη τη νύχτα, σύμφωνα με έρευνα της Ιατρικής και Επιστήμης στον Αθλητισμό και την Άσκηση. Το αποτέλεσμα: ταχύτερος μεταβολισμός και ευκολότερη απώλεια βάρους, λέει η Murphy.