fbpx

6 μικρά μυστικά της στύσης του «μικρούλη» σου που ίσως αγνοείς

6 μικρά μυστικά της στύσης του «μικρούλη» σου που ίσως αγνοείς

Αν λες ότι τον «μικρούλη» σου, δηλαδή το πέος σου το ελέγχεις απόλυτα τότε ίσως είσαι από τους ελάχιστους στον κόσμο αφού συνήθως οι απανταχού «μικρούληδες» έχουν τη δική τους συμπεριφορά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πως το σεξ σου δείχνει ότι η σχέση σας είναι πλέον …φιλική!

 

Μάλιστα έχουν και αρκετά «μυστικά» που ίσως τα αγνοείς. Δες ποια είναι αυτά:

 

  1. Η στύση είναι μια αλλά …έχει τρεις εκδοχές!

Καμία στύση δεν είναι ίδια και μάλιστα εκδηλώνεται με διαφορετικό τρόπο στον κάθε άντρα. Έχουν διακριθεί λοιπόν τριών ειδών διαφορετικές στύσεις. Η πρώτη είναι η αντανακλαστική, αυτή δηλαδή που προκύπτει από τη σωματική επαφή. Η δεύτερη είναι η ψυχογενής, που οφείλεται σε οπτικοακουστικά ερεθίσματα και σε φαντασιώσεις και τέλος τρίτη, η νυχτερινή, αυτή που εμφανίζεται στη διάρκεια του ύπνου. Η διαφορά μεταξύ τους είναι ότι οι δύο τελευταίες είναι ακούσιες και μπορούν να προκύψουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, ενώ η πρώτη είναι ελεγχόμενη.

 

  1. Το στοματικό σεξ βοηθάει

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι το πέος μετά το στοματικό ή κατά τη διάρκεια αυτού, είναι πιο σκληρό και μεγαλύτερο από ότι την ώρα του αυνανισμού ή πάνω στο σεξ. Το ίδιο λοιπόν ισχύει και για την στύση, η οποία είναι εντονότερη και έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Τα ανεξήγητα της φύσης που λέμε! Άλλος ένας λόγος παραπάνω για να απολαμβάνεις το στοματικό, αλλά και να του κάνεις με κάθε ευκαιρία.

  1. Μετράει και το μέγεθος και τα …κυβικά!

Όχι μόνο του πέους που όσο κι αν δεν το παραδεχόμαστε είναι σημαντικό, αλλά ακόμη και τα «κυβικά» που λέμε ενός ανθρώπου. Δηλαδή, εάν ένας άντρας έχει μερικά κιλάκια παραπάνω ή είναι παχύσαρκος, κατά συνέπεια έχει χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης από έναν άλλο άντρα και αυτό φαίνεται στην στύση του, η οποία είναι λιγότερο καλή και όχι και τόσο ακμαία.

 

  1. Αν θες δυνατή στύση… κοιμήσου καλά!

Αυτό είναι κάπως προφανές, σωστά; Έχω αναφέρει χιλιάδες φορές πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος για τον άνθρωπο, ώστε να λειτουργεί σωστά και να αναπληρώνει την ενέργειά του. Πώς ακριβώς θες να αποδώσεις σεξουαλικά αν δεν είσαι ξεκούραστος; Χρειάζεσαι αρκετές ώρες ύπνου, ώστε να είσαι φρέσκος και να έχεις τις απαραίτητες αντοχές, αλλά και για να έχεις μία ικανοποιητική στύση όταν τα πράγματα γίνουν πιο… πονηρά!

 

  1. Κι όμως η προφύλαξη μπορεί να στον …ρίξει!

Δεν είναι λίγοι οι άντρες που και μόνο στην ιδέα ή στη θέα του προφυλακτικού τρελαίνονται. Δεν επιθυμούν να πάρουν προφυλάξεις, γιατί όπως υποστηρίζουν, η αίσθηση δεν είναι ίδια ή τους πιέζει. Βλακείες και φθηνές δικαιολογίες. Anyways, επειδή για κάποιους άντρες όντως μπορεί το προφυλακτικό να μην τους αφήνει να αποκτήσουν στύση, να ξέρεις ότι από μεριάς σου θα χρειαστεί άπλετος χρόνος, υπομονή και κατανόηση.

 

  1. Πολλές φορές είναι ανεξέλεγκτη

Έρευνες μαρτυρούν ότι το 30% των αντρών είναι δυσαρεστημένο με την στύση του, όσον αφορά τη διάρκειά της. Αντίθετα, οι γυναίκες μπορεί να μην φτάνουν τόσο εύκολα σε οργασμό, αλλά άπαξ και συμβεί, έχει μεγάλη διάρκεια και μπορούν να είναι και πολλαπλοί. Αυτό που έχει παρατηρηθεί επίσης, είναι ότι υπάρχουν φορές που οι άντρες δεν μπορούν να ελέγξουν την στύση τους. Ενθουσιάζονται υπερβολικά και εκσπερματώνουν πρόωρα, ή αδυνατούν να έρθουν σε στύση όταν πρέπει. Και μετά λένε τη γυναικεία φύση, περίπλοκη…