fbpx

7 σημάδια που δείχνουν ότι σε έκανε …κερατούκλη

7 σημάδια που δείχνουν ότι σε έκανε …κερατούκλη

Πολλές φορές θα έχεις αναρωτηθεί αν η κοπέλα σου σε απατάει ή αν όλες αυτές οι ύπουλες σκέψεις είναι ένα παιχνίδι του μυαλού σου. Και μπορεί οι άντρες να έχουν τα πρωτεία στον τομέα της απιστίας ωστόσο οι γυναίκες ακολουθούν με ελάχιστη διαφορά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μήπως σε κάνει να αισθάνεσαι σα να σε …ψώνισε από σούπερ μάρκετ

 

Σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιήθηκαν το 23% του ανδρικού φύλου έχει απατήσει την γυναίκα του με το θηλυκό φύλο να βρίσκεται τέσσερις ανάσες πιο πριν με ποσοστό 19%.

Πώς όμως θα καταλάβεις αν η κοπέλα σου στα… φοράει. Δες παρακάτω τα 5 σημάδια και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα

 

  1. Έχει σταματήσει τη γκρίνια

Όσο καλό και ιδανικό κι αν ακούγεται θα πρέπει να προβληματιστείς. Θα περίμενε κανείς πως μια άπιστη γυναίκα θα είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη και κατά συνέπεια οι καυγάδες θα έπρεπε να είναι πιο συχνοί και όχι πιο σπάνιοι. Κι όμως τις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει το αντίθετο. Μια δυσαρεστημένη γυναίκα που βρίσκει «παρηγοριά» σε έναν ξένο άντρα κατά κανόνα χαλαρώνει με τα προβλήματα που υπάρχουν με τον δικό της. Και αυτό γιατί την απασχολούν πλέον άλλα πράγματα. Έτσι δεν είναι πια και τόσο σημαντικό ότι ξέχασες να ανάψεις τον θερμοσίφωνα μπροστά στο γεγονός ότι εκείνη έλαβε λουλούδια στο γραφείο από τον κρυφό θαυμαστή της. Δεν κοίταξε καν το ρολόι ώστε να σου φωνάξει που άργησες να γυρίσεις από την έξοδό σου με τα παιδιά διότι πέρασε όλο το βράδυ να μιλάει στο facebook με το νέο της φλερτ. Βέβαια να πούμε εδώ ότι αν σταματήσει απλά τη γκρίνια χωρίς να δεις και άλλα σημάδια μπορεί απλά να σημαίνει ότι ξενερώνει και ο χωρισμός είναι στο κατώφλι σου και περιμένει να του ανοίξεις.

 

 

  1. Έχεις ξεχάσει τι σημαίνει σεξ

Ποιος ο λόγος να κάνετε σεξ την στιγμή που αυτή αντλεί την ικανοποίησή της από αλλού; Σε αντίθεση με έναν άπιστο άντρα που μπορεί να μοιράζει τον ερωτισμό του σε δύο ή και περισσότερους στόχους οι γυναίκες είναι συνήθως προσηλωμένες σεξουαλικά σε έναν που δεν είναι άλλος από εκείνον που τις ικανοποιεί και περισσότερο τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Θα το καταλάβεις ότι συμβαίνει αν ξαφνικά δεν έχει ποτέ όρεξη για σεξ  και σου λέει πως είναι νυσταγμένη πιασμένη φουσκωμένη ή κατά το γνωστόν έχει πονοκέφαλο με σκοπό να σε αποφύγει. Ενίοτε θα ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σου κυρίως όμως για να μην υποπτευθείς τίποτα και να σου ρίξει στάχτη στα μάτια. Αλλά να θυμάσαι πάντα πως μια γυναίκα που απατάει ποτέ δεν θα πλησιάσει εκείνη πρώτη τον άλλον ερωτικά. Και αυτό όχι μόνο γιατί είναι «χορτάτη» αλλά κυρίως γιατί δεν την αφήνουν οι τύψεις της να προχωρήσει… Εδώ βέβαια ισχύει ότι και παραπάνω. Αν είναι μεμονωμένο ή συνδυάζεται με το πρώτο σημάδι μπορεί ακόμα να σημαίνει πως απλά δεν θέλει άλλο να είναι σε σχέση και είναι θέμα χρόνου να σε χωρίσει. Επ\’ ουδενί αυτά τα δύο από μόνα τους δεν είναι ενδείξεις απάτης.

 

  1. Περιποιείται ιδιαίτερα τον εαυτό της

Τώρα όμως μπαίνουμε στα δύσκολα. Αν η γυναίκα έχει ξενερώσει με σένα δεν θα έχει όρεξη να ετοιμαστεί και να φτιασιδωθεί. Αυτό που θα σκέφτεται είναι πως θα σου το φέρει να χωρίσετε. Αν βέβαια δεις νέες συνδρομές στα γυμναστήρια απώλεια κιλών νέο κούρεμα νέο μακιγιάζ και ολοκαίνουρια ρούχα είναι μερικά από τα στοιχεία που πρέπει να σε ταρακουνήσουν. Ακόμη πιο δυνατά πρέπει να χτυπήσει το καμπανάκι όταν εντοπίσεις στο συρτάρι της και νέα εσώρουχα τα οποία εσύ δεν έχεις δει ποτέ φορεμένα. Ένας εραστής στη ζωή της σημαίνει μια γενική ανανέωση εσωτερική και εξωτερική και ένα θαυμάσιο κίνητρο για να φροντίσει περισσότερο τον εαυτό της.

 

  1. Μια φίλη εμφανίζεται από το πουθενά

Μπορεί να είναι νέα ή παλιά. Όπως και να έχει αν την δεις να βγαίνει συχνότερα κι από το πουθενά με μία συγκεκριμένη φίλη της κάτι σημαίνει. Ειδικά όταν πρόκειται για νέα φίλη που… δεν χρειάζεται να γνωρίσεις γιατί είναι από τη δουλειά και δεν θέλει να μπλέξει την προσωπική της ζωή. Προσοχή. Ισχύει ότι στο ένα και στο δύο. Δεν είναι ένα μεμονωμένο σημάδι για να πεις με σιγουριά ότι τα έχει βρει με άλλον. Προσπάθησε να δεις αν κάνει κυρίως το 3 ή το… 5 που ακολουθεί.

 

 

  1. Σε κρατάει σε απόσταση ασφαλείας από το κινητό της

Εδώ χτυπάει το κόκκινο καμπανάκι! Παίρνει το κινητό μαζί της για να πάει στο μπάνιο της καφετέριας ή ακόμη χειρότερα όταν κάνει μπάνιο στο σπίτι. Ταράζεται όταν χτυπάει το έχει μονίμως στο αθόρυβο και το κλείνει τα βράδια με την δικαιολογία «να μην σας ενοχλεί»  Και φυσικά ο κωδικός κλειδώματός του είναι επτασφράγιστο μυστικό. Αυτό είναι ένα μεμονωμένο σημάδι που μπορείς να πεις με αρκετή σιγουριά ότι σε απατάει. Εκτός αν της έχεις δείξει μηδενική εμπιστοσύνη από την αρχή της σχέσης και κουράστηκε να ψάχνεις το κινητό της. Μόνο σε αυτή την περίπτωση πιθανότατα εξαιρείσαι. Σε οποιαδήποτε άλλη φάση καλύτερα να ψάξεις το κινητό της για να καταλάβεις την αλήθεια. Προετοιμάσου παράλληλα για τον επερχόμενο χωρισμό.

 

  1. Αποστασιοποιείται από τους δικούς σου

Ξαφνικά δεν θέλει και τόσο να τα λέει με την αδερφή σου να επισκέπτεστε τους γονείς σου και να έρχονται από το σπίτι οι κολλητοί σου. Οποιαδήποτε γυναίκα που διαθέτει έστω και μια υποψία συνείδησης θα κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις από τους δικούς σου ανθρώπους όταν αρχίσει να σε απατάει. Ειδικά μάλιστα αν είναι αρχάρια στην απιστία  δεν θα μπορεί να διαχειριστεί τη Πέμπτη να αναστενάζει με τον εραστή της και την Παρασκευή να ανταλλάσσει tips για κοκκινιστό μοσχαράκι με τη μάνα σου. Ομοίως θα προσπαθήσει να κρατήσει και σένα σε απόσταση και από το δικό της στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον διότι αυτές οι συναντήσεις θα είναι άβολες και ανούσιες για το εγγύς μέλλον.

 

  1. Σε έχει αφήσει… λάσκα

Από εκεί που πάντα είχε μια πρόταση για τους δυο σας και οι ιδέες της έρχονταν η μία μετά την άλλη  τώρα ξαφνικά προσιδιάζει στην «Μαρία της σιωπής» και περιμένει από εσένα να της προτείνεις εξόδους και διάφορες δραστηριότητες και ακόμη και όταν το κάνεις δεν είναι σίγουρο πως θα είναι πρόθυμη να σε ακολουθήσει. Θα παρατηρήσεις δηλαδή μία φανερή απώλεια ενδιαφέροντος! Οι γυναίκες έχουν μια τάση να θέτουν ως πρώτη προτεραιότητά τους τη σχέση τους και να θέλουν να περνάνε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα αγόρια τους. Αν επομένως το τελευταίο διάστημα περνάς τον περισσότερο χρόνο με τους κολλητούς σου παρά μαζί της τότε ίσως δεν θα έπρεπε να πανηγυρίζεις για αυτή σου την ελευθερία γιατί σε οδηγεί αργά αλλά σταθερά στην μοναξιά…