fbpx

8 τρόποι να ηρεμήσεις τον «μικρούλη» σου αν …ξυπνήσει στο γυμναστήριο!

8 τρόποι να ηρεμήσεις τον «μικρούλη» σου αν …ξυπνήσει στο γυμναστήριο!

Σε γενικές γραμμές ο «μικρούλης» μας, το πέος μας δηλαδή, είναι σχεδόν αυτόνομο και ξαφνικά μπορεί να …ξυπνήσει εκεί που δεν θέλεις και συγκεκριμένα στο γυμναστήριο την ώρα της προπόνησης!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το μυστικό για να έχει ο …μικρούλης σου την καλύτερη στύση!

 

Τις περισσότερες φορές η ανεπιθύμητη στύση του «μικρούλη» σου είναι σχετικά εύκολο να κρυφτεί, όμως στο γυμναστήριο είναι δύσκολο για δύο σημαντικούς λόγους.

Ο πρώτος είναι η φόρμα ή το παντελονάκι που φοράμε στη προπόνηση και ο δεύτερος ότι είσαι γυμνός στα αποδυτήρια, όταν κάνεις μπάνιο ή γενικά αλλάζεις.

Πως μπορείς όμως να κρύψεις μια ανεπιθύμητη στύση, ειδικά αν βρίσκεσαι μπροστά στο άτομο που προσδοκάς να φλερτάρεις;

 

  1. Χαλάρωσε και μη το σκέφτεσαι

Εκείνη τη στιγμή δεν πρέπει με τίποτα να “κολλήσεις” σε αυτό που συμβαίνει γιατί και μόνο που θα επικεντρώσεις την προσοχή σου εκεί θα γίνεις ακόμα πιο σκληρός. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να χαλαρώσεις. Πάρε μερικές ανάσες και σκέψου ότι αυτό που συνέβη δεν έχει σημασία αν είναι κατάλληλη ή ακατάλληλη η στιγμή, αφού πρόκειται για μία απολύτως ασυνείδητη και αυτόματη διαδικασία. Άλλωστε δεν σου είπε κανείς ότι όλοι θα τρέξουν να σε κοιτάξουν αμέσως στο συγκεκριμένο σημείο.

 

  1. Σκέψου κάτι άλλο

Εκείνη τη στιγμή οποιαδήποτε σεξουαλική σκέψη μπορεί να κάνει την κατάσταση μόνο χειρότερη. Προσπάθησε να στρέψεις την προσοχή σου σε κάτι που δεν είναι και τόσο αισθησιακό ή είναι τελείως άσχετο με αυτό που συμβαίνει στο παντελόνι σου. Σκέψου ας πούμε τα επαγγελματικά τηλεφωνήματα που πρέπει να κάνεις ή τα ραντεβού με συνεργάτες που πρέπει να προγραμματίσεις. Σε καμία περίπτωση όμως μην σκέφτεσαι το σεξ ή οτιδήποτε μπορεί να κάνει τη στύση σου να διατηρηθεί.

 

  1. Άλλαξε χώρο

Αν η στύση σου προκλήθηκε από κάποια ή κάτι μέσα στον συγκεκριμένο χώρο που βρίσκεσαι, απομακρύνσου από εκεί έτσι ώστε ο εγκέφαλος να αλλάξει αμέσως παραστάσεις και να σταματήσει η σύνδεση που συνέβη μεταξύ του οποιουδήποτε σκηνικού έζησες με την στύση την οποία σου προκάλεσε.

 

  1. Κάθισε

Τι και αν έχεις κάνει έλξεις τροχαλίας… κάθισε και ξανακάνε μέχρι να σου φύγει… Με την στάση που παίρνει το σώμα όταν κάθεται το ύφασμα του παντελονιού στη συγκεκριμένη περιοχή μαζεύεται και σακουλιάζει κάτι που κάνει τη στύση σου αόρατη, αφού δεν ξεχωρίζει από τις πτυχώσεις του παντελονιού, για ακόμα περισσότερο καμουφλάζ μπορείς να λυγίσεις και τα πόδια σου ή να κάτσεις σταυροπόδι κάτι το οποίο θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερο λόγκο υφάσματος.

 

  1. Αν είσαι στα αποδυτήρια …κρύψτον!

Αν παρόλα αυτά είσαι όρθιος ή στα αποδυτήρια γυμνός ή με το εσώρουχο, ακόμα και καθιστός και η στύση σου φαίνεται κρύψτον με την πετσέτα και φύγε απευθείας για το ντούζ… Εκεί μάλλον θα ηρεμήσει.

 

  1. Άλλαξε θέση στον «μικρούλη» σου!

Αν παρόλα αυτά η στύση δεν λέει να φύγει επιχείρησε κάτι αρκετά χοντρό που για να γίνει θέλει μεγάλη προσοχή για να μην σε πάρουν χαμπάρι. Σκοπός σου είναι να μην φαίνεται ο έξτρα όγκος που δημιουργείται με τη στύση στο παντελόνι σου, οπότε για να μειώσεις έστω και με μια μικρή ψευδαίσθηση τον όγκο αυτό βάλε το χέρι σου διακριτικά μέσα στο εσώρουχό σου και φέρε το πέος σε όρθια θέση, έτσι ώστε η βάλανος σου να πιάνεται στο λάστιχο του εσωρούχου σου. Αυτό θα φέρει το πέος σε μια άλλη θέση και θα μειώσει αισθητά τον χώρο που καταλαμβάνει μέσα στο παντελόνι σου και που μπορεί να παρατηρηθεί από τους άλλους.

 

  1. Προσπάθησε να ουρήσεις

Το να πας στην τουαλέτα με μια στύση να σε εμποδίζει είναι σίγουρα πολύ δύσκολη διαδικασία. Προσπάθησε όμως να ουρήσεις αφού έτσι θα μπορέσεις αποτελεσματικά να ρίξεις τη στύσησ ου. Η ούρηση προκαλεί αισθήματα χαλάρωσης και ανακούφισης κάτι που μπορεί να αποφορτίσει το μυαλό και το πέος σου από την ένταση και τη διέγερση μιας στύσης.

 

  1. Αυνανίσου ή κάνε σεξ

ΑΝ πια τόσο πολύ δεν λέει να σταματήσει αυτή η κατάσταση, ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσεις είναι να εκσπερματώσεις, οπότε καταφεύγεις στους δύο πιο διαδεδομένους πατροπαράδοτους τρόπους. ή πέρνα λίγες στιγμές ιδιωτικότητας μόνος σου ή κάνε σεξ με εκείνη που κατά πάσα πιθανότητα είναι η αιτία για τις στύσεις σου!