fbpx

#11042019

#11042019

  • Όταν ταξιδεύεις μόνος σου και αυτό συμβαίνει συνήθως για δουλειά, οι σκέψεις …οι «βρόμικες» που έρχονται στο νου όταν είσαι μόνος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου δεν χρήζουν ψυχανάλυσης, αλλά είναι βέβαιο ότι σου βγάζουν κάτι το …περίεργο… το αναπάντεχο, το πονηρό, το σεξιστικό! Και αυτό είναι λογικό και πιστέψτε μας συμβαίνει στους περισσότερους άντρες, αφού η διαμονή σε ξενοδοχείο, μακριά από την έδρα σου, το σπίτι, τη σχέση ή τη γυναίκα, τους φίλους και γενικά τον κοινωνικό περίγυρο, σε αφήνει χαλαρό να …ξεδώσεις, αναπάντεχα!
  • Με μια τοπική συνεργάτιδα (ή συνεργάτη) συναντιέστε πρωί στο δωμάτιο σου για να συζητήσετε θέματα τη δουλειάς. Είναι τότε που σου μπαίνει η ιδέα να …βιάσεις, αλλά οικιοθελώς! Έχεις δει τις ματιές, είδες ότι σε γουστάρει και ενώ στέκεται μπροστά στο λαπτοπ σηκώνεσαι, παίρνεις τη ζώνη σου, στέκεσαι πίσω του και… την ή τον δένεις! Δεν προβάλει αντίσταση, το θέλει και έτσι συνεχίζετε… Και φυσικά υπάρχουν πολλές άλλες φαντασιώσεις και …βρόμικες σκέψεις για τους μοναχικούς ταξιδιώτες πελάτες ξενοδοχείων
  • Την πέτυχες στο μπαρ… πήγατε σπίτι σου, περάσατε καλά… και τέλος! Γιατί να μην κοιμηθείς μόνος σου στο κρεβάτι σου και να ξυπνήσεις το πρωί χωρίς εκείνη δίπλα σου; Το Half Night Stand είναι η αντικατάσταση του One Night Stand.
  • Οι άνθρωποι που ασκούνται σωματικά σε τακτική βάση, έχουν γενικά καλύτερη ψυχική διάθεση και υγεία, αλλά το παραπάνω δεν είναι πάντα καλύτερο, καθώς πέρα από τις τρεις ώρες τη μέρα η άσκηση μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, σύμφωνα με μια νέα αμερικανο-βρετανική επιστημονική έρευνα, τη μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα. Η μελέτη σε περίπου 1,2 εκατομμύρια ανθρώπους βρήκε ότι όσοι ασκούνται τακτικά (γυμναστήριο, ποδήλατο, κολύμπι, στίβος κ.α.), έχουν κατά μέσο όρο μιάμιση μέρα λιγότερη κακής ψυχικής υγείας μέσα στο μήνα, σε σχέση με όσους δεν ασκούνται καθόλου. Τα μεγαλύτερη οφέλη στην ψυχική υγεία φαίνεται να έχει η άσκηση για 45 λεπτά τρεις έως πέντε φορές την εβδομάδα.
  • Το aftershave περιέχει ποσοστό αλκοόλ στη σύνθεσή του με αποτέλεσμα όχι μόνο να απολυμαίνει την πληγή, αλλά και να σταματά τη ροή του αίματος, λειτουργώντας ως στυπτικό και συσφίγγοντας τα αιμοφόρα αγγεία. Και μπορεί να νιώσεις όπως ο ΜακάλεϊΚάλκιν στο «Μόνος στο σπίτι» αλλά πίστεψέ με, αξίζει την προσπάθεια.
  • Σε πολλούς μπορεί να αρέσει η νυκτερινή βάρδια επειδή αφήνει την ημέρα ελεύθερη. Ωστόσο τα νέα δεν είναι τόσο καλά για τον οργανισμό σου, ειδικά όταν οι νυκτερινές βάρδιες είναι εναλλάξ! Άνθρωποι που περιστασιακά εργάζονται σε νυχτερινές βάρδιες μπορεί ενδεχομένως να έχουν ελαφρώς αυξημένο κίνδυνο καρδιοπάθειας, σύμφωνα με νέα έρευνα. Νοσηλεύτριες που έλαβαν μέρος στην έρευνα και εργάζονταν τουλάχιστον 3 νύχτες το μήνα ήταν πιο πιθανό να εμφανίσουν καρδιακά προβλήματα τα επόμενα 24 χρόνια σε σχέση με νοσηλεύτριες που εργάζονταν σταθερά σε πρωινές βάρδιες. Η ερευνήτρια Celine Vetter, του Harvard Medical School και του Brigham and Women’s Hospital, στη Βοστόνη, πιστεύει ότι πρόκειται για σημαντικό μήνυμα, επειδή αποτελεί δυνητικά τροποποιήσιμο παράγοντα κινδύνου.