fbpx

Αν σου κάνει τη δύσκολη όταν βλέπεις Μουντιάλ… τρέλανε την με Μουντιαλικές σεξο-ιδέες!

Αν σου κάνει τη δύσκολη όταν βλέπεις Μουντιάλ… τρέλανε την με Μουντιαλικές σεξο-ιδέες!

Αν είσαι από εκείνους που κολλάνε με το Μουντιάλ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσεις τη γκρίνια της γυναίκας σου ή του δεσμού σου. Όμως υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις αν είσαι έξυπνος και δώσεις το ανάλογο …αντάλλαγμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί οι περισσότεροι θέλουμε να μεγαλώσουμε τον …μικρούλη μας!

 

Και ποιο είναι το ανάλογο αντάλλαγμα; Φυσικά είναι ένα καλό σεξάκι με νέες ιδέες που θα την καταπλήξουν και θα σταματήσει να σου γκρινιάζει όταν εσύ αφοσιώνεσαι στο Μουντιάλ.

Μπορείς λοιπόν να ενημερωθείς  και να διευρύνεις παγκοσμίως τις γνώσεις σου για να αναβαθμίσεις το σεξάκι με ιδέες από κάθε χώρα που μετέχει στη τελική φάση του Μουντιάλ.

Δες τι γίνεται:

  • Πορτογαλική «Γαλέρα»

Η γυναίκα γονατίζει και ο άνδρας κάθεται από πίσω της. Το ερωτικό παιχνίδι αρχίζει χωρίς να υπάρχει οπτική επαφή από την πλευρά της συντρόφου. Ο άνδρας προκαλεί ανατριχίλα στο γυναικείο κορμί ξεκινώντας τη σεξουαλική αφύπνιση από την πλάτη.

  • Αφρικανική «Κunyaza»

Οι άνδρες ερεθίζουν τη γυναίκα με ότι πολυτιμότερο έχουν …και μάλιστα στην ευαίσθητη περιοχή. Αυτή είναι η κλασική κίνηση των ανδρών της «μαύρης ηπείρου» όταν κάνουν σεξ.

  • Γερμανικό σεξ

Η κλασική ιεραποστολική στάση είναι η αγαπημένη των Γερμανών. Οι συμπολίτες της Μέρκελ έχουν συντηρητικές τάσεις στο σεξ.

  • Βρετανικό σεξ

Οι χειροπέδες και τα μαστίγια είναι στο «πρόγραμμα».Οι πολίτες στη χώρα της Τερέζα Μέι είναι ανοιχτοί σε οτιδήποτε.Πειραματίζονται αρκετά με τον σύντροφό τους,είτε τον γνωρίζουν καλά είτε όχι.

  • Γαλλικό σεξ

Το στοματικό σεξ είναι ο αγαπημένος τρόπος των Γάλλων για να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους στο κρεβάτι.

  • Ελληνικό σεξ

Οι Έλληνες έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο πρωκτικό σεξ.Η γερμανική εφημερίδα «Bild» σχολιάζει χαρακτηριστικά πώς η στάση αυτή πιθανόν παραπέμπει στην Αρχαία Ελλάδα.

  • Ρωσικό σεξ

Για τους συμπολίτες του Πούτιν, το σεξ είναι μία ιεροτελεστία…Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μασάζ με αιθέρια έλαια σε όλο το σώμα και διέγερση με την τριβή στους μηρούς.

  • Ισπανικό σεξ

Την τιμητική του έχει το γυναικείο στήθος το οποίο τονώνει τον ανδρικό εγωισμό.

  • Σουηδικό σεξ

Τα χέρια παίζουν σημαντικό ρόλο στην σεξουαλική ικανοποίηση του συντρόφου. Και από τις δύο πλευρές. Μπορεί κάλλιστα το ζευγάρι να αρκεστεί σε αυτό…