fbpx

Αυτά είναι τα «4» που ίσως ντρέπεσαι να της ζητήσεις στο σεξ

Αυτά είναι τα «4» που ίσως ντρέπεσαι να της ζητήσεις στο σεξ

Θέλεις να κάνεις διάφορα πράματα στο σεξ και ντρέπεσαι να τα ζητήσεις από τη σχέση σου; Μην ανησυχείς δεν είσαι ο μόνος άντρας που το παθαίνει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα πιο 5 πιο kinky που μπορεί να σου ζητήσει στο sex

 

Πολλοί και διάφοροι λόγοι αποτρέπουν τον σύγχρονο άντρα να είναι πιο απαιτητικός στο σεξ κάνοντας το σεξ πιο ενδιαφέρον.

Αυτά είναι τα τέσσερα είδη σεξ που πολλοί άντρες διστάζουν να ζητήσουν:

 

 

  1. Πρωκτικό

Στην Ελλάδα και σε ορισμένες ακόμα χώρες είναι ταμπού και …απαγορευμένη κατάσταση. Σε απλή σχέση πολλές γυναίκες δεν δέχονται να το δοκιμάζουν και πρέπει να περιμένεις να την …παντρευτείς… γι αυτόν τον λόγο καλύτερο είναι να το ζητήσεις και αν αρνηθεί…. Αρνήθηκε!

 

 

  1. Με τρίτο πρόσωπο (άντρα ή γυναίκα)

Είτε ακόμα έναν άνδρα παρτενέρ, είτε ακόμα μια γυναίκα. Αυτό κι αν είναι ταμπού. Η αλήθεια είναι ότι όσες το δοκίμασαν το χάρηκαν, αλλά άντε αν την πείσεις ότι θα το χαρεί.

 

 

  1. Παιχνίδια υποταγής με εκείνη …υποταγμένη

Τέσσερα γράμματα, τέσσερις διαφορετικοί ρόλοι: BDSM! Δύσκολα πράγματα ειδικά αν δε διαθέτεις και τον ανάλογο χώρο. Όχι …δηλαδή πως αν τον διέθετες θα δεχόταν να παίξει η κυρία αλλά λέμε.

 

 

  1. Παιχνίδια υποταγής με εσένα …υποταγμένο

Ο λόγος για χειροπέδες, κεριά και άλλα τέτοια που θα τα εφαρμόσει πάνω σου. Η αίσθηση ότι χάνεις την ελευθερία των κινήσεών σου και αποκτά τον έλεγχο η θηλυκή παρουσία είναι ίντριγκα και φαντασίωση. Σε αυτή την περίπτωση έχεις πιθανότητες να δεχτεί να το κάνει εκτός και αν σε …λυπηθεί. Δεν χάνεις τίποτα να το ζητήσεις!!!