fbpx

Αυτά πρέπει να ξέρεις αν κάνεις σεξ στη παραλία

Αυτά πρέπει να ξέρεις αν κάνεις σεξ στη παραλία

Λίγο η θάλασσα, λίγο ο ήλιος, λίγο η ερημιά στην παραλία και να που σου ανεβαίνει η ερωτική διάθεση.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η καλύτερη στάση για outdoor sex …χειμώνα η καλοκαίρι

 

Είναι και η ερημιά, το ειδυλλιακό τοπίο, το νησί και φυσικά η ανεμελιά των διακοπών και να σου βρίσκεστε να το κάνετε στη παραλία. Όμως θα πρέπει να προσέξεις κάποια πράματα για να μην έχεις δυσάρεστες συνέπειες ούτε εσύ αλλά ούτε και η σύντροφος σου.

Δες τι παίζει:

 

Οι προδιαγραφές

Πρέπει να έχεις μαζί σου προφυλακτικά και η παραλία να είναι απομονωμένη παραλία. Επιβάλλονται δύο καθαρές πετσέτες και φυσικά μωρομάντηλα.

 

Ψάχνεις απομόνωση

Προσέχουμε να είναι απομονωμένη η παραλία γιατί κανείς δεν θέλει όσο κάνει σεξ να τον βλέπουν ή να τον διακόπτουν ή το χειρότερο να σου έρθει μια οικογένεια με πέντε μικρά παιδιά!

 

Με το μαλακό

Αν σε πιάσει η τρέλα να τον …χώσεις,  το θέμα θέλει λεπτούς χειρισμούς. Καταρχάς δεν πιέζουμε την παρτενέρ μας. Δεν γίνονται με το ζόρι αυτά. Με φιλιά και χάδια, τότε θα πάρουμε το πράσινο φως. Όταν λοιπόν η λυχνία ανάψει, προχωράμε. Όχι βιαστικά. Είναι το αίσθημα ελευθερίας, αλλά με το μαλακό!

 

Δεν μένετε εντελώς γυμνοί

Δεν γδυνόμαστε! Ευτυχώς τα μαγιό έχουν την ευελιξία να κάνουν άκρη. Αυτά με το κορδόνι στο πλάι είναι και πιο sexy για τη κυρία συν ότι απλά λύνεις το κορδόνι και problem solved.

 

Προσοχή στην άμμο

Η άμμος έχει την τάση να χώνεται παντού. Θα πρέπει να ξέρεις πως η άμμος μπορεί να προκαλέσει σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλεις για την καλή σου. Οπότε προσέχεις τα χέρια σου αλλά και τον «μικρούλη» σου τι ακουμπάει.

 

Πάντα να κοιτάς…

Εννοείτε πως κοιτάζουμε γύρω-γύρω για ματάκηδες… αν και εδώ που τα λέμε είναι λίγο kinky να μας βλέπουν. Και όσο φτάνουμε στο τέλος προσέχουμε τα μικροατυχήματα.