fbpx

Σεξ στο γραφείο… και 8 hot tips για να μην …εκτεθείς

Σεξ στο γραφείο… και 8 hot tips για να μην …εκτεθείς

Το γραφείο είναι …πονηρό! Βέβαια δεν φταίει το γραφείο σαν γραφείο αλλά η λίμπιντο που ανεβαίνει ειδικά όταν η συνεργάτιδα σου είναι καυτή…

Από την άλλη στα γραφείο οι χώροι, όπως κουζίνα, τουαλέτες, ασανσέρ, υπόγειο, γκαράζ  έχουν πολλά και διάφορα σημεία που προσφέρονται για έρωτα ανάμεσα σε συναδέλφους που δε μπορούν να συγκρατήσουν το πάθος τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η ουσία που τις κάνει σεξουαλικά …επιθετικές και πώς να την εκμεταλλευτείς!

 

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει έρευνα που δημοσίευσε το Business Insider, σύμφωνα με την οποία ένας στους δύο Αμερικανούς έχει κάνει σεξ με συνάδελφό του στον χώρο του γραφείο, αλλά και εκτός.

Άλλωστε η καθημερινή τριβή, η συνήθεια, η στενή επαφή λόγω κάποιου κοινού project ενδέχεται να προκαλέσει? ερωτική φλόγα ανάμεσα σε δύο συναδέλφους.

 

 

Βάσει της έρευνας, λοιπόν, το 54% των Αμερικανών παραδέχεται ότι είχε ερωτική επαφή με συνάδελφο, το 64% ότι προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά κάποιον/α συνάδελφο, το 74% ότι δέχθηκε ερωτικές προσκλήσεις και το 85% πιστεύει ότι δεν είναι λάθος να υπάρχει ερωτική επαφή ανάμεσα σε ανθρώπους στον ίδιο εργασιακό χώρο.

Το δείγμα των 2.500 ανθρώπων που συμμετείχαν στην έρευνα, πρόβαλαν μία και μόνο ένσταση: οι προϊστάμενοι δεν πρέπει να συνευρίσκονται ερωτικά με υφισταμένους.

Το 64% πιστεύει ότι δεν πρέπει ποτέ να υπάρξει ερωτική επαφή ανάμεσα σε διευθυντή και υπάλληλο, ενώ το 96% των ερωτηθέντων δεν υποστηρίζει πως η ερωτική σχέση πρέπει να ανακοινωθεί στο τμήμα ανθρωπίνου δυναμικού.

 

 

Την ίδια ώρα το 90% παραδέχεται ότι έλκεται σεξουαλικά από συνάδελφο, το 84% ότι έχει φαντασιώσεις, το 54% ότι έχει κάνει σεξ με πάνω από έναν/μία συνάδελφο, το 48% ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά στον χώρο του γραφείου και το 90% ότι είναι ικανοποιημένο που το έκανε.

 

 

Οι ερωτηθέντες υποστήριξαν ότι ο φόρτος εργασίας δεν τους δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουν ερωτικούς συντρόφους εκτός του εργασιακού περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να προσανατολίζονται στους συνεργάτες.

Αν λοιπόν δεν προλαβαίνεις να γνωρίσεις γυναίκες εκτός της δουλειάς σου και σε …ανάψει στο γραφείο, δες τι πρέπει να προσέξεις:

 

  1. Πάντα με προφυλάξεις.

Επειδή απλά δεν ξέρεις τι μπορεί να κολλήσεις ή τι να …σκαρώσεις. Σίγουρα δεν θέλεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη γι αυτό πάρε τα σωστά μέτρα προφύλαξης.

 

  1. Αποπλάνηση ώρα μηδέν

Μην καταστρώνεις σχέδιο αποπλάνησης, γιατί συνήθως δεν καταλήγει όπως θέλεις. Τσέκαρε το χώρο, που είναι και το πιο βασικό και κάνε την κίνησή σου. Αν μιλάτε και μπορείς να την ενημερώσεις ώστε να έχει προετοιμαστεί κι εκείνη ακόμα καλύτερα.

 

  1. Μάθε το νόμο

Σε πολλές περιπτώσεις, αν είσαι ο προϊστάμενος μπορεί να θεωρηθεί σεξουαλική παρενόχληση, ακόμη και αν είναι συναινετική η πράξη. Θέλει προσοχή!

 

 

  1. Μην πας με όλο το γραφείο

Καλό θα είναι να βρεις μία κοπέλα που σου αρέσει και να κάνεις παιχνίδι μαζί της. Αν το κάνεις σύστημα και πας με όλο το γυναικείο πληθυσμό του γραφείου, θα δημιουργηθούν αντιδράσεις και το κλίμα δε θα είναι και ότι πιο ευχάριστο.

 

  1. Ανακάλυψε τα ιδιωτικά μέρη της εταιρείας

Αν θες να μπλέξεις τη δουλειά σου με την προσωπική σου ζωή ψάξτε για αίθουσες συνεδριάσεων, χωρίς παράθυρα, πόρτες που κλειδώνουν, ακόμη και για μονό μπάνιο. Καλύτερα προνοητικός και ασφαλής παρά να σε πάρουν όλοι είδηση.

 

  1. Προετοιμάσου για τα χειρότερα

Κατά πάσα πιθανότητα το μεταξύ σας σεξ δε θα κρατήσει και για πάντα. Καλό θα είναι λοιπόν, να θέσεις εξαρχής κάποιους κανόνες ώστε να μπορείτε και μετέπειτα να συνεργάζεστε με επαγγελματισμό και τυπικότητα.

 

  1. Σταμάτα να το φαντασιώνεσαι και τόλμησέ το!

Σχεδόν το 85% των ατόμων ανέφεραν ότι φαντασιώνονται σεξ με ένα συνάδελφο, και το 90% είναι ευτυχές που το τόλμησε!

 

  1. Προσοχή στην επόμενη μέρα

Και την άλλη μέρα τι; Αν είναι να αγχώνεσαι για το πόσο άβολα θα νιώθετε την επόμενη μέρα και πώς θα την ξανακοιτάξεις στα μάτια, καλύτερα να μην το κάνεις. Η τόλμη χρειάζεται και θάρρος, οπότε μην το σκέφτεσαι καν. Αφού συναινέσατε και οι δύο και είστε ενήλικες (το ελπίζω), βρείτε και τον τρόπο να το αφήσετε πίσω σας και να φερθείτε σαν επαγγελματίες (τώρα το θυμηθήκατε;!)