fbpx

Φαντασιώνεσαι ότι σε δένει… και σε βασανίζει… αλλά δεν το τολμάς την πράξη

Φαντασιώνεσαι ότι σε δένει… και σε βασανίζει… αλλά δεν το τολμάς την πράξη

Κάποιες φορές ξυπνάς από το όνειρο – φαντασίωση που είδες για πολλοστή φορά. Μια φαντασίωση που σε εξιτάρει, που τη σκέφτεσαι και στον ξύπνιο σου: Δεμένος σε ένα φανταστικό χώρο, ανήμπορος, αφημένος στις σεξουαλικές ορέξεις της ερωτικής συντροφιάς σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες πως μπορείς να κάνεις το πιο πετυχημένο …πάρτι ..με …ούζα!

 

Μια φαντασίωση που έχει πόνος και βασανιστήρια αλλά που σε τρελαίνει, σε ξεσηκώνει, αλλά ουδέποτε την τολμάς στην πραγματικότητα!

Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες έχουν περισσότερες φαντασιώσεις από τις γυναίκες σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη από το Journal of Sexual Medicine των ΗΠΑ. Στην έρευνα επισημαίνεται ότι ο περισσότεροι άνδρες είχαν φαντασιώσεις υποταγής αλλά και παράλληλα κυριαρχίας στον ερωτικό τους σύντροφο. Με δύο λόγια ήθελαν να τους περάσουν χειροπέδες και εκείνοι με τη σειρά τους να περάσουν χειροπέδες στην ερωτική τους συντροφιά!

Το θέμα είναι ότι οι φαντασιώσεις παραμένουν φαντασιώσεις και η αιτία είναι προφανώς ο φόβος του άγνωστου. Είναι ίσως ο φόβος ότι θα χαθεί ο άυλος τίτλος του «κυρίαρχου αρσενικού» και ίσως αυτοί είναι δύο από τους λόγους που δεν προχωράς στην υλοποίηση της φαντασίωση σου και ας μην γίνεις το φανταστικό ιδανικό περιβάλλον που την φαντασιώνεσαι.

Είναι εκείνος ο φόβος –η έλλειψη ίσως εμπιστοσύνης- που φοβάσαι ότι θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, πάνω στην ερωτική τρέλα, να σου κάνει πρωκτικό σεξ!

Από την άλλη ίσως φοβάσαι μην ξενερώσεις! Ίσως θεωρείς ότι η ερωτική σου συντροφιά δεν είναι κατάλληλη για τέτοια παιχνίδια. Αλλά και αν ακόμα την βρεις”,” τότε και πάλι η αίσθηση να έχεις δεμένα χέρια μπορεί να σου προκαλεί δυσφορία.

Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι ερωτικές φαντασιώσεις τους έχουν κάτι το άρρωστο και ντρέπονται να τις μοιραστούν από φόβο ότι θα τους περάσουν για φρικιά.

Ο πειρασμός είναι μεγάλος αφού η πραγματοποίηση των απόκρυφων επιθυμιών σου θα μπορούσε να ανεβάσει πολλές πίστες την ερωτική σου ζωή όμως η αβεβαιότητα για την κριτική που μπορεί να δεχτείς σε κάνει να κρατάς το στόμα σου κλειστό. Επομένως ξεκόλλα και άσε την φαντασίωση σου να εκδηλωθεί.

Ποιος ξέρει ίσως να περάσεις τέλεια ή στην τελική να μη σου αρέσει και τόσο η υλοποίηση της φαντασίωσης όσο αρχικά νόμιζες! Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις!