fbpx

Δες πως στο «Κοκοράκι» τις κότες τις κάνουν ακόμα πιο νόστιμες (Video)

Δες πως στο «Κοκοράκι» τις κότες τις κάνουν ακόμα πιο νόστιμες (Video)

Το «Κοκοράκι», όπως δείχνει και η επωνυμία του είναι κοτοπουλάδικο και μάλιστα ένα από τα παλιότερα και πιο αναγνωρισμένα. Βρίσκεται στη Μπότσαρη και όλοι εδώ και χρόνια γνωρίζουν ότι εκτός από τα κοτόπουλα έχει και φαγητά και μπιφτέκια μέχρι και θαλασσινά, ότι τραβάει η όρεξη σου για ένα καλό γεύμα.

Όλοι βέβαια γνωρίζουν ότι η ειδικότητα είναι στο κοτόπουλο που εκεί ειδικά στο Κοκκοράκι ξέρουν να το κάνουν καλά και να κάνουν τις κότες ακόμα πιο νόστιμες!

Το Activeman.gr πήγε στο Κοκοράκι, μπήκε στα άδυτα και είδε πως καταφέρνουν να κάνουν μια απλή κότα στα κάρβουνα ακόμα πιο νόστιμη και όχι μόνο.

Το φιλέτο κοτόπουλο στα κάρβουνα γίνεται ακόμα πιο νόστιμο όταν ξέρεις πώς να το σοτάρεις και με τι. Δες πως γίνεται όλη  η διαδικασία.

 

Αν και υπάρχει κοτόπουλο στη σούβλα, εκείνο της σχάρας είναι πολύ πιο νόστιμο. Ο λόγος είναι η επεξεργασία που γίνεται μερικές ώρες νωρίτερα, πριν το κοτόπουλο συναντήσει τη φωτιά. Δες πως το κάνουν στο Κοκκοράκι.


Δεν είναι δυνατόν να κάνεις ένα γεύμα με κοτόπουλο χωρίς να έχεις για μεζέ τα νόστιμα συκωτάκια. Στο Κοκκοράκι δεν τα τηγανίζουν αλλά τα …φουρνίζουν και γίνεται ένας τέλειος μεζές, αλλά και φαγητό που σε χορταίνει μαζί με το ρύζι. Δες πως το κάνουν:

Το μπιφτέκι και το σουτζουκάκι έχουν τη τιμητική τους στο Κοκκοράκι. Ένα ιδιαίτερο χαρμάνι που συνθέτει τον κιμά δίνει την ξεχωριστή νοστιμιά.

Είτε κοτόπουλο, είτε μπιφτέκι ή άλλο από τα δεκάδες φαγητά που σερβίρουν στο Κοκκοράκι μια σαλάτα είναι απαραίτητη και η ομώνυμη σαλάτα είναι η σπεσιαλιτέ.

Στο Κοκκοράκι κάθε μέρα ψήνουν ένα τσούρμο φαγητά. Από κολοκυθάκια γεμιστά, φασόλια, παστίτσιο, γεμιστές πιπεριές και πολλά άλλα που αξίζει να δοκιμάσεις.