fbpx

Μεζέδες στο …λιμάνι: Ένα μοναδικό νέο «τραπέζι» από τα Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι

Μεζέδες στο …λιμάνι: Ένα μοναδικό νέο «τραπέζι» από τα Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι

Τα Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι στα Λαδάδικα, τα γνωρίζει όλη η Θεσσαλονίκη και όχι μόνο για τον υψηλής ποιότητας και πάντα νόστιμο μπακαλιάρο σκορδαλιά . Τώρα πλέον ήρθε η ώρα να μάθουμε τα Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι και για τους μοναδικούς και πολύ γευστικούς μεζέδες αλλά και την εξαίσια κακαβιά!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι βράζουν τα τσίπουρα που αγαπάς να πίνεις (Video)

 

Το γνωστό και παραδοσιακό γωνιακό στέκι του μπακαλιάρου σκορδαλιά στη Ν. Κουντουριώτη στο λιμάνι υπάρχει και θα συνεχίζει να προσφέρει τον μοναδικό τηγανητό μπακαλιάρο με τις πατάτες τις τηγανητές, όμως οι άνθρωποι που τόσα χρόνια προσφέρουν αυτή την εξαίσια γεύση, αποφάσισαν να προσφέρουν και κάτι παραπάνω: Μεζεδάκια!

 

 

Λίγα μέτρα πιο πάνω,  προς τα Λαδάδικα, λειτουργεί ένα ακόμα Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι που εκτός  από τον παραδοσιακό μπακαλιάρο έχει μια μοναδική κουζίνα.

 

 

Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι έστησαν ένα τραπέζι για το Activeman.gr με ορισμένους από τους καλύτερους μεζέδες τους.

 

 

Με πρώτο πιάτο την γευστικότατη κακαβιά που την κάνει με μεράκι ο σεφ του μαγαζιού, τα μεζεδάκια είναι έτοιμα να σας καταπλήξουν.

Αφράτοι κολοκυθοκεφτές, μοναδικές στη γεύση κασεροκροκέτες, μύδια αχνιστά ή αν τα προτιμάτε σαγανάκι …ιδανικό για …βουτιές και μια απίθανη γαριδομακαρονάδα, πλαισιώνουν το τραπέζι μας.

Οι συνταγές μοναδικές και επειδή οι άνθρωποι του Activeman.gr είναι περίεργοι, μπήκαν στην κουζίνα και είδαν πως γίνονται!

Η γαριδομακαρονάδα τρώγεται και μόνη της ή με παρέα. Οι γαρίδες φρέσκιες πλαισιώνουν τα μακαρόνια σε έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσης. Δείτε πως γίνεται:

 

 

Τα μύδια φρεσκότατα στην αχνιστή τους εκδοχή μαζί φυσικά με το κέλυφος. Δείτε τη συνταγή:

 

 

Αν πάλι είστε επιρρεπείς στις …βουτιές με τη βούκα, τότε τα μύδια σαγανάκι είναι η καλύτερη επιλογή. Δείτε πως τα κάνουν:

 

 

Αλλά μέχρι να ετοιμαστούν τα «κυρίως» ένας μεζές με κασεροκροκέτες είναι από τις καλύτερες επιλογές που θα κάνετε. Δείτε πως τους κάνουν:

 

 

Και επειδή ένας αρχικός μεζές δεν φτάνει. Καλό είναι να δοκιμάσετε τους κολοκυθοκεφτέδες. Αφράτους, μεγάλους και μοναδικούς στη γεύση. Δείτε πως τους κάνουν:

 

 

Επειδή λοιπόν τα Μπακαλιαράκια  στο Λιμάνι είναι συνδυασμένα με τον τηγανητό Μπακαλιάρο, αν θέλετε να πλαισιώσει το τραπέζι σας, τίποτα το πιο εύκολο.

 

 

Έτσι λοιπόν μπορείτε να έχετε και μπακαλιάρο και μεζέδες για μια γευστική μοναδική περιπλάνηση!

 

Τηλέφωνο: 2310 512 600