fbpx

Νέες γεύσεις και ένα καταπληκτικό vegan burger από το Falafel House (Video)

Νέες γεύσεις και ένα καταπληκτικό vegan burger από το Falafel House (Video)

To Falafel House πρόσθεσε νέες μοναδικές γεύσεις στο πολύ νόστιμο κατάλογο ιδανικό για veganαλλά και όλους τους άλλους που αγαπούν το καλό φαγητό.

Το νέο burgerμε φαλάφελ είναι αυτό που κερδίζει με τη γεύση του, ενώ τρείς νέοι χυμοί έχουν προστεθεί στον κατάλογο μαζί με ένα μοναδικό γλύκισμα με βάση την μπανάνα.

Βέβαια το Falafel House έχει και πολλά άλλα μενού με βάση τα φαλαφελ που είναι αραβικό φαγητό, από τη Μέση Ανατολή, ένα φαγητό υγιεινό και ολίγο τι …εξωτικό! Tα falafel ήρθαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και αγαπήθηκαν γιατί ταιριάζουν στην διατροφή μας και είναι λογικό αφού εντάσσονται στη μεσογειακή διατροφή.

Το Activeman.gr πήγε στο Falafel House, το πρώτο μαγαζί που έφερε τα falafel στη Θεσσαλονίκη και εδρεύει στο κέντρο στην Σβώλου και είδε και κατέγραψε πως γίνονται οι νοστιμιές.

Πρώτο και καλύτερο το νέο burgerπου αποτελείται από ένα μεγάλο φαλάφελ, μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι, τουρσι αγγούρι και φυσικά τη σάλτσα tarator. Δες πως γίνεται:

Οι χυμοί είναι γεμάτοι χρήσιμες βιταμίνες και αν είναι και νόστιμοι τότε είναι η καλύτερη επιλογή. Στο Falafel House λοιπόν φτιάχνουν νόστιμους χυμούς και σήμερα σου παρουσιάζουμε τον Μεσογειακό που αποτελείται από ντομάτα, αγγούρι, μαϊντανό, καρότο, κόκκινη πιπεριά και αλάτι με πιπέρι. Δες πως γίνεται:

Φυσικά υπάρχει και γλύκισμα με βάση τη μπανάνα και σε δύο γεύσεις με σοκολάτα ή άχνη με κανέλα. Δες πως γίνεται:

Αν πας στο Falafel House είναι άδικο να μην δοκιμάσεις τα παραδοσιακά φαλαφέλ: