fbpx

Ο Τσιτσιπάς …γυμνός στα …χνάρια του Ναδάλ: Δηλώνει ότι του αρέσει περισσότερο!

Ο Τσιτσιπάς …γυμνός στα …χνάρια του Ναδάλ: Δηλώνει ότι του αρέσει περισσότερο!

Αν και 20χρονός ο νεαρός τενίστας μάλλον ζήλεψε περισσότερο τον Ναδάλ που έχει κάνει γυμνές φωτογραφίσεις και γενικά δεν διστάζει να εμφανιστεί γυμνός και δηλώνει μέσω Twiter ότι του αρέσει περισσότερο γυμνός!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο θρίαμβος του Στέφανου και η σκληρή πραγματικότητα που αγνοούμε….

 

Ποζάρει ημίγυμνος, αλλά η ατάκα που συνοδεύει τη συγκεκριμένη φωτογραφία είνα αυτή που συγκεντρώνει τα περισσότερα likes, αφού ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε: “Μου αρέσω περισσότερο γυμνός. Δεν το εννοώ αυτό με μάταιο τρόπο … Όταν βάζεις ρούχα, βάζεις αμέσως έναν χαρακτήρα. Τα ρούχα είναι επίθετα, είναι δείκτες. Όταν δεν έχεις ρούχα, είσαι μόνο εσύ, ακατέργαστος, και δεν μπορείς να κρυφτείς”.

Ο νεαρός τενίστας μολονότι βρίσκεται στη δεύτερη δεκαετία της ζωής του έχει πετύχει πολλά και ειδικά μετά την τεράστια επιτυχία του στο Αυστραλιανό Open όπου έφτασε μέχρι του ημιτελικούς νικώντας τον θρύλο Roger Federer, όλοι μιλούν για αυτόν.

Όμως ο Στέφανος δεν μοιάζει με πολλούς άλλους νέους και εκτός από το ταλέντο του στο τένις, έχει καταφέρει να μας πείσει πως διαθέτει και ευστροφία, ενώ πολλοί έχουν εντυπωσιαστεί από το ήθος του και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται.