fbpx

Έχει ο Τζέιμς Μποντ μια πεντάχρονη κόρη;

Έχει ο Τζέιμς Μποντ μια πεντάχρονη κόρη;

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει κάνει πολλά και πολύ εντυπωσιακά πράγματα στην καριέρα του ως Τζέιμς Μποντ. Και έχει, σαφέστατα, οδηγήσει το διάσημο πράκτορα πέρα από τα προσωπικά του όρια. Αν αληθεύουν οι πληροφορίες, όμως, στην επερχόμενη ταινία No Time To Die, ο 007 θα έρθει αντιμέτωπος με μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής του: Την πατρότητα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό παθαίνεις όταν τρελαίνεσαι για τον γάμο σου, αλλά αποκτάς …αρχείο!!!

 

Το «No Time to Die», η 25η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ ανέβαλε, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, την πρεμιέρα της για το Νοέμβριο. Στο μεταξύ και όσο περιμένουν την ίδια την ταινία, οι φανατικοί του Μποντ επιδίδονται σε διάφορες εικασίες, που όπως φαίνεται δεν είναι μόνο εικασίες.

Όπως αναφέρει ο Guardian, πριν λίγες μέρες εμφανίστηκαν προς πώληση στο ebay τα ημερήσια προγράμματα γυρισμάτων της παραγωγής. Σ’ ένα από αυτά, στα γυρίσματα της ταινίας στην Ιταλία, ανάμεσα στους ηθοποιούς εμφανίζεται και ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που, στην ταινία, ονομάζεται Ματίλντ. Δεδομένου ότι το «No Time to Die» εκτυλίσσεται πέντε χρόνια μετά τα συμβάντα του «Spectre», ότι ο Μποντ είναι ακόμα ερωτευμένος με το χαρακτήρα της Λεά Σεντού, Μαντλίν Σουαν, ότι η ταινία ξεκινά σ’ ένα παραθαλάσσιο σπίτι όπου ο πράκτορας έχει αποσυρθεί, όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν είναι απίθανο να νοικοκυρεύτηκε.

Τι θα σημάνει αυτό για το μέλλον του διάσημου ριψοκίνδυνου πράκτορα, που ως σήμερα, επί δεκαετίες ολόκληρες, δεν καθόταν για πάνω από μισή ταινία με μια γυναίκα;

Όλα αυτά, βέβαια, ειναι εικασίες και τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα πριν η ταινία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους, σχεδόν πέντε μήνες από τώρα, με το σενάριο να κρατιέται επτασφράγιστο μυστικό από την παραγωγή.

 

ΠΗΓΗ: CNN