fbpx

Αρχίζουν πάλι τα γυρίσματα του Jurassic World: Dominion !

Αρχίζουν πάλι τα γυρίσματα του Jurassic World: Dominion !

Οι ταινίες που διέκοψαν τα γυρίσματά τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, επανέρχονται στα κινηματογραφικά πλατό. Μόνο που πλέον τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και τα μέτρα ασφαλείας είναι τεράστια. Και στο κόστος τους…

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι ζήτησε η Ρίτα Γουίλσον από τον Τομ Χανκς αν πέθαινε πρώτη από το κορωνοϊό

 

Τα γυρίσματα για την ταινία «Jurassic World: Dominion» θα αρχίσουν ξανά στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 6 Ιουλίου, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Variety.

Η παραγωγή της ταινίας σταμάτησε το Μάρτιο στο παλίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Το «Jurassic World: Dominion» βρίσκονταν στην τέταρτη εβδομάδα των γυρισμάτων, από τις 20 που ήταν προγραμματισμένες, όταν σταμάτησε.

Η Universal, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από την ταινία, ξεκινά την προετοιμασία της παραγωγής αυτή την εβδομάδα, η οποία θα περιλαμβάνει την εφαρμογή νέων διαδικασιών ασφαλείας. Το κόστος αυτών των μέτρων, το οποίο θα περιλαμβάνει τα πάντα, από ελέγχους θερμοκρασίας έως τεστ κορωνοϊού και επιπλέον καθαρισμό των πλατό, θα ανέλθει στα 5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με ανθρώπους της εταιρείας.

Όπως αναφέρει το Deadline, όλοι όσοι βρίσκονται στο πλατό κι εκείνη την ώρα δεν παίζουν σε κάποια σκηνή, θα πρέπει να φορούν μάσκα, ενώ θα υπάρχει ιατρική μονάδα, η οποία θα επιβλέπει την υγεία του καστ των ηθοποιών και των μελών του συνεργείου.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας, Κρις Πρατ και Μπράις Ντάλας Χάουαρντ αναμένεται να βρεθούν στο Λονδίνο τις επόμενες ημέρες, όπου θα τεθούν σε δεκατετραήμερη καραντίνα. Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει τους Σαμ Νιλ, Λόρα Ντερν, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Τζάστις Σμιθ και Μπ. Ντ. Γουόνγκ. Ο Κόλιν Τρέβοροου, ο οποίος σκηνοθέτησε το «Jurassic World» και τη συνέχεια του 2018 «Fallen Kingdom», επιστρέφει και σ’ αυτήν την ταινία.

 

ΠΗΓΗ: CNN