fbpx

Γεύσεις παράδοσης και μοναδική διαμονή στον Υδρολίθο και το Chateau Rond

Γεύσεις παράδοσης και μοναδική διαμονή στον Υδρολίθο και το Chateau Rond

Το εστιατόριο «Υδρολίθος» αποτελεί έναν από τους πιο ιδιαίτερους και καλαίσθητους χώρους της περιοχής και βρίσκεται μόλις 100μ. από το ξενοδοχείο «Chateau Rond», στο Λουτράκι σε μικρή απόσταση από τα Λουτρά του Πόζαρ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 3 μοναδικές επιλογές φαγητού και διαμονής στο Πόζαρ της Αλμωπίας!

 

Συνδυάζοντας   παραδοσιακά   προϊόντα   της  περιοχής   με  μοντέρνες  τεχνικές,  σερβίρει ιδιαίτερα πιάτα υψηλής γαστρονομικής αξίας σε ένα ήμερο, πολυτελές και χαλαρό περιβάλλον.

 

 

Μπορείτε  να επιλέξετε το κρασί που  θα  συνοδέψει  το γεύμα  σας μέσα από  τη μεγάλη ποικιλία κρασιών, που βρίσκονται στο κελάρι του εστιατορίου.

 

 

Το εστιατόριο   «Υδρολίθος» προτάθηκε  ως ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας, μετά από αξιολόγηση των κριτών του περιοδικού «Αθηνόραμα» ενώ με κάθε διανυκτέρευση στο Chateau Rond Suites απολαμβάνετε την ημιδιατροφή στο εστιατόριο Υδρόλιθος!

 

 

Το ξενοδοχείο «Chateau Rond» αποτελείται από 10 σουίτες, διακοσμημένες η καθεμία με μοναδικό τρόπο, με κυρίαρχα τα στοιχεία της μπαρόκ διακόσμησης, συνδυάζοντας μοναδικά την πολυτέλεια με τις σύγχρονες ανέσεις.

 

 

Στο χώρο του ξενοδοχείου λειτουργεί σύγχρονο κέντρο σπα με χαμάμ, τρεις εσωτερικές πισίνες-υδρομασάζ και υπηρεσίες μασάζ, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στους επισκέπτες του.

 

 

Τηλέφωνα:

Υδρόλιθος: 2384 091600

Chateau Rond: 23840 91646, 23840 91647, 69722 27015