fbpx

Δες που θα βρεις τις πιο νόστιμες και αυθεντικές ethnic γεύσεις της Θεσσαλονίκης

Δες που θα βρεις τις πιο νόστιμες και αυθεντικές ethnic γεύσεις της Θεσσαλονίκης

Η Θεσσαλονίκη στα χιλιάδες χρόνια ιστορία της αποτελούσε σταυροδρόμι πολιτισμών και φυσικά γεύσεων που πάντοτε ακολουθούν τους ανθρώπους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 3 super τσιπουροκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν διάφορα εστιατόρια ethnic γεύσεων απ΄ όλο τον κόσμο. Το Activeman.gr επέλεξε να σου παρουσιάσει τα εστιατόρια που προσφέρουν τις πιο νόστιμες και αυθεντικές ethnic γεύσεις στη πόλη.

Από τη μακρινή Βραζιλία το πρώτο βραζιλιάνικό εστιατόριο στη πόλη αποτελεί δημιουργία του Bruno Cardoso και λέγεται Picanha meat and more.

 

 

Στην Αλεξ. Σβώλου στο Falafel House μπορείς να γευθείς αραβικές νοστιμιές από τη Μέση Ανατολή που μάλιστα είναι και vegan.

 

 

Από την επίσης μακρινή Κίνα ένα νεαρό ζευγάρι δημιούργησε το Wen zhou specialties στη πλατεία Ναυαρίνου όπου μπορείς να απολαύσεις λαχταριστές κινέζικες γεύσεις φτιαγμένες με υλικά με αυθεντικά υλικά από τη μακρινή Κίνα.

 

 

Δες αναλυτικά και επέλεξε γεύση:

 

Falafel House: Για νόστιμες αράβικους – vegan γεύσεις

Από την πιο κοντινή μας Μέση Ανατολή αραβικές – vegan γεύσεις θα τις βρεις στο Falafel House.

Από τα παραδοσιακά φαλάφελ με μπαμπαγιανούζ , ταμπουλέ με Φατούς η χωρίς η ακόμα σκέτο με χούμους, αξίζει να δοκιμάσεις και τις νέες γεύσεις!

 

 

Burger με φαλάφελ είναι μια καταπλητική γεύση που θα σε αφήσει άφωνο.

 

 

Picanha meat and more: Για ονειρεμένες Βραζιλιάνικες γεύσεις λαχταριστών κρεατικών!

Ο Bruno Cardoso πρώην ποδοσφαιριστής που αποφάσισε να κάνει επάγγελμα το άλλο ταλέντο του, αυτό της μαγειρικής και δημιούργησε το πρώτο βραζιλιάνικο εστιατόριο στη πόλη, το Picanha meat and more στην οδό Αιγύπτου στα Λαδάδικα.

 

 

Η βραζιλιάνικη κουζίνα είναι νόστιμη αφού οφείλει τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό της χαρακτήρα στο συνδυασμό Ινδιάνικων, Αφρικάνικων και Ευρωπαϊκών επιρροών.

 

 

Wen zhou specialties: Αυθεντικές και πολύ νόστιμες κινέζικες γεύσεις

Στη Θεσσαλονίκη, στη Πλατεία Ναυαρίνου στην οδό Γρ. Παλαμα 16 υπάρχει το Wen zhou specialties όπου μπορείς να απολαύσεις λαχταριστές κινέζικες γεύσεις φτιαγμένες με υλικά με αυθεντικά υλικά από τη μακρινή Κίνα.

 

 

Η κινέζικη διατροφή είναι πολύ νόστιμη και θρεπτική αρκεί να μαγειρεύεται σωστά και με τα αυθεντικά υλικά.