fbpx

Η Σοφία Λόρεν στα 86 της επιστρέφει στον κινηματογράφο για χάρη του Netflix

Η Σοφία Λόρεν στα 86 της επιστρέφει στον κινηματογράφο για χάρη του Netflix

Η 86χρονη Σοφία Λόρεν επιστρέφει στον κινηματογράφο μετά από μια δεκαετία ως πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία του γιου της, Εντοάρντο Πόντι, για το Netflix.

Η απόλυτη ντίβα του ιταλικού σινεμά έχει 11 χρόνια να κάνει κάποια κινηματογραφική εμφάνιση και η τελευταία φορά που έπαιξε σε ταινία ήταν σο «Nine» του Ρομπ Μάρσαλ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο κορωνοϊός δεν σταματάει τα γυρίσματα του Mission Impossible 7 στη Ρώμη

 

Διασκέδαζαν σε μαγαζιά μετά τις 00:30 σε Λιοσίων και Μπουρνάζι – «Βροχή» τα πρόστιμα (vid)

Κανείς δεν γνωρίζει εάν επιθυούσε να τελειώσει την καριέρα της με εκείνη την ταινία, πάντως η ίδια, στα 86 της χρόνια, αποδέχθηκε την πρόσκληση του γιου της από το γάμο της με τον Κάρλο Πόντι, Εντοάρντο Πόντι να είναι η βασική πρωταγωνίστρια του εγχειρήματός του.

Η ταινία «Life Ahead» («Η Ζωή Μπροστά») ακολουθεί την ιστορία του Μόμο, ενός 12χρονου ορφανού πρόσφυγα από τη Σενεγάλη, ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει στους δρόμους του Μπάρι, φυσικά στο περιθώριο.

Μία μέρα επιχειρεί να κλέψει την τσάντα της Μαντάμ Ρόζα, αλλά εκείνη τον πιάνει. Η Μαντάμ Ρόζα είναι Εβραία που έχει επιβιώσει του Ολοκαυτώματος και γνωστή στην περιοχή γιατί μεγαλώνει τα ορφανά παιδιά των γυναικών του δρόμου. Κάποτε ήταν μία από αυτές.

Ο Μόμο της ζητά συγγνώμη και εκείνη πρέπει να αποφασίσει αν θα τον κρατήσει και θα τον φροντίσει. Μεταξύ της μοναχικής γυναίκας και του χαμένου παιδιού δημιουργείται σταδιακά μία σχέση στοργής και μία διαφετική οικογένεια.

Ίσως μπορουν να ελπίσουν ότι μπροστά τους υπάρχει μια νέα ζωή και η Σοφία Λόρεν σαφώς μπορεί να ελπίσει ότι μπροστά της υπάρχει ένα Όσκαρ.

Το «Life Ahead» («Η Ζωή Μπροστά») θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 13 Νοεμβρίου, ενώ όμως έχει προγραμματιστεί να βγει και στις ιταλικές αίθουσες.