fbpx

Μπεν Άφλεκ: Το αλκοόλ ήταν η αιτία που εγκατέλειψα τον Batman

Μπεν Άφλεκ: Το αλκοόλ ήταν η αιτία που εγκατέλειψα τον Batman

Σε συνέντευξή του, στους New York Times, ο Μπεν Άφλεκ μιλάει για τις δυσκολίες που πέρασε γυρίζοντας το «Justice League» αλλά και τη χρόνια πάλη του με τον αλκοολισμό.

Εχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ανακοινώθηκε ότι ο Μπεν Άφλεκ αποχωρεί από την σκηνοθεσία αλλά και το ρόλο του Batman, οι οποίοι πέρασαν στα χέρια του Ματ Ριβς και του Ρόμπερτ Πάτινσον αντίστοιχα. Ο Άφλεκ μίλησε για τους προσωπικούς του δαίμονες και τον αλκοολισμό, αλλά και το πόσο δύσκολα πέρασε στα γυρίσματα του «Justice League» και πως αυτό τον οδήγησε να αφήσει πίσω του το ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη μια για πάντα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες τον νέο Batman Ρόμπερτ Πάτινσον με τη στολή

 

Ο χρόνος που πέρασε δουλεύοντας στο «Justice League», μια ταινία η οποία κέρδισε στο παγκόσμιο box office μόλις 658 εκατομμύρια δολάρια, εισπρακτική αποτυχία αν αναλογιστεί το τεράστιο budget της που έφτανε περίπου τα 300 εκατομμύρια, ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησε να ασχολείται με τη νέα ταινία του Batman. «Έδειξα σε κάποιον το σενάριο του “The Batman” που είχα γράψει. Μου είπε ότι το σενάριο είναι καλό, αλλά επίσης μου είπε ότι νομίζει πως θα πιω μέχρι θανάτου αν είναι να ξαναπεράσω ό,τι πέρασα στα γυρίσματα του “Justice League”» είπε ο Αφλεκ, αναφερόμενος προφανώς σε κάποιο δικό του άνθρωπο.

Ο Άφλεκ πριν δυο χρόνια είχε κλειστεί σε κλινική αποτοξίνωσης καθώς οι πληροφορίες τον ήθελαν επί χρόνια αλκοολικό (με αποτέλεσμα αυτό να τον καθιστά «απρόβλεπτο», «καταθλιπτικό» και «οξύθυμο») κι αυτό είναι και ο βασικός λόγος του διαζυγίου του με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Και σε αυτή του τη μάχη με τον αλκοολισμό δεν ήταν μόνος μιας και δίπλα του είχε και τους φίλους του, Μπράντλεϊ Κούπερ και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, οι οποίοι του συμπαραστέκονταν σε αυτό το δύσκολο ταξίδι. «’Ενα από τα πράγματα της αποτοξίνωσης είναι ότι μερικές φορές οι άνθρωποι παραβλέπουν το γεγονός που εμπεριέχει και ορισμένες αξίες. Να είσαι ειλικρινής. Να είσαι υπόλογος των πράξεων σου. Να βοηθάς του άλλους. Να ζητάς συγγνώμη όταν κάνεις λάθος», συνέχισε.

 

ΠΗΓΗ: CNN