fbpx

Οι μοναδικές νοστιμιές του «Νικηφόρου» σε περιμένουν να τις δοκιμάσεις (Video)

Οι μοναδικές νοστιμιές του «Νικηφόρου» σε περιμένουν να τις δοκιμάσεις (Video)

Ο «Νικηφόρος» για τους καλοφαγάδες είναι γνωστός και καιρός είναι να τον ανακαλύψεις και εσύ, αν θέλεις να φας εκλεκτά, προσιτά και σε ένα πανέμορφο περιβάλλον που πραγματικά σου ανοίγει την όρεξη.

Στο Νικηφόρο όμως την όρεξη δεν στην ανοίγει το περιβάλλον, αλλά και τα εδέσματα και τα ψητά που τα βλέπεις να ψήνονται και είναι λες και σε περιμένουν.

To Activeman.gr πήγε στο Νικηφόρο, είδε, ήπιε και φυσικά δοκίμασε τους μεζέδες. Μετά μπήκαμε στη κουζίνα και γράψαμε πέντε συνταγές που σου τις παρουσιάζουμε.

Το θέμα είναι ότι σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις συνοδεία καλών κρασιών ή και μπύρας αν προτιμάς.

Καταπληκτικός μεζές τα μανιτάρια πλευρώτους που τα κάνουν κάπως διαφορετικά από ότι ήξερες. Απλά, διαφορετικά και γευστικά.

Και δεν είναι ούτε τα πεντανόστιμαπαστουρμαδάκια που πρέπει να τα πάρεις σαν ορεκτικό με ένα ποτηράκι γράπα, (το συστήνουμε).

Και δεν είναι ακόμα ούτε η χοιρινή τηγανιά που σβησμένη με με κρασί ασύρτικο και λεμόνι που λιώνει στο στόμα.

Είναι τα κρεατικά που όχι μόνο είναι φρέσκα αλλά και διαλεγμένα. Όπως ο γύρος που είναι χειροποίητος. Όπως και τα σουτζουκάκια με τη μοναδική τους γεύση. Οι πανσέτες ή ότι άλλο πάρεις ψημένο στη σχάρα ή ακόμα και το ψαρονέφρι με τη μοναδική του γεύση.

Αξίζει να δοκιμάσεις τη σαλάτα Νικηφόρος που είναι ιδιαίτερα χορταστική με σπανάκι, baby ρόκα, μανούρι Βλάστης ΠΟΠ, καρύδια και λιαστή ντομάτα Καλαμάτας.

Ο Νικηφόρος είναι ένα μαγαζί που θα σε ικανοποιήσει από όλες τις πλευρές, από το σέρβις, τη ζεστή ατμόσφαιρα, το περιβάλλον και προπάντων από τις γεύσεις που σίγουρα θα θες να τις δοκιμάσεις όλες, όμως δεν γίνεται με μια μόνο επίσκεψη!!!

Τηλέφωνο: 2310 416052