fbpx

Ο bleisure τουρισμός έρχεται για να γίνει trend και στην Ελλάδα σύμφωνα με το CNN

Ο bleisure τουρισμός έρχεται για να γίνει trend και στην Ελλάδα σύμφωνα με το CNN

Στις αρχές του 2020 προγραμματίζει τη συμφωνία για το πρώτο του ξενοδοχείο στην Ελλάδα ο κολοσσός του τουρισμού Meliá Hotels International, όπως δήλωσε στο CNN Greece η Διευθύντρια Παγκόσμιας Ανάπτυξης του ομίλου, Maria Zarraluqui, προσθέτοντας πως στόχος για τα επόμενα χρόνια είναι η λειτουργία τουλάχιστον δέκα ξενοδοχειακών μονάδων συνολικά στη χώρα μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες το πιο ονειρεμένο, ίσως, διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης!

 

Όπως επισημαίνει η ίδια, η Ελλάδα γενικά και όχι μόνο η Αθήνα, βρίσκεται στην κορυφή των μελλοντικών σχεδιασμών της Meliá Hotels International. Η εταιρία δραστηριοποιείται κυρίως στον τουρισμό «bleisure», που συνδυάζει τη δυνατότητα εργασίας και αναψυχής, με έξι αλυσίδες ξενοδοχείων παγκοσμίως. «Για τον τομέα αυτό η Αθήνα είναι ιδανική» αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια και προσθέτει πως στα σχέδια του ομίλου βρίσκονται και ελληνικά νησιά όπως η Κέρκυρα, η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως, η Μύκονος και η Σαντορίνη.

Η κυρία Maria Zarraluqui, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο cnn.gr, επισημαίνει πως εκτός από την Ελλάδα, τα μελλοντικά σχέδια της Meliá Hotels International περιλαμβάνουν τη Νοτιοανατολική Ασία και την Καραϊβική, ενώ ειδικά για τη χώρα μας τονίζει πως σκοπός είναι «συμφωνίες διαχείρισης ή franchise με ξενοδόχους και μετόχους», οι οποίες θα γίνουν με τη βοήθεια διεθνών επενδυτών «που επιθυμούν διακαώς να τοποθετήσουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.