fbpx

Πολυτέλεια και χλιδή στον δρόμο των Ίνκας

Πολυτέλεια και χλιδή στον δρόμο των Ίνκας

Tambo del Inka Resort and Spa το λένε και είναι ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Ιερής Κοιλάδας του Περού, που ακολουθεί τον δρόμο των Ίνκας και καλωσορίζει τους μακρινούς ταξιδιώτες στο ταξίδι τους για τη βασιλική πόλη του Μάτσου Πίτσου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες το μαγευτικό St. Barths των 25 εκ.

 

Η πολύβουη πόλη Ουρουμπάμπα είναι το σημείο απ’ όπου παίρνεις το τρένο για το Μάτσου Πίτσου, η ίδια η είσοδος στον δρόμο των Ίνκας, και ακριβώς στα περίχωρά της βρίσκεται το Tambo del Inka, ένα ακριβό και κομψό retreat ιδανικό για να εξοικειωθείς με το υψόμετρο πριν ανέβεις ή για να χαλαρώσει σώμα και νους όταν κατέβεις από το παγκοσμίου φήμης μνημείο.

 

 

Όλα εδώ είναι σοφιστικέ και όμορφα, με μοντέρνες ανέσεις και τοπικές πινελιές. Μάρμαρα στα μπάνια, σύγχρονες υπηρεσίες, ντόπια υφάσματα και ρουστίκ νότες συναπαρτίζουν ένα resort που λειτουργεί συμπληρωματικά στο Μάτσου Πίτσου.

 

 

Αν και το highlight του όλου πράγματος είναι το σπα των σχεδόν 2.000 τ.μ. με τη θερμαινόμενη πισίνα. Παινεμένο από πελάτες και ειδικούς, από οδηγούς και ταξιδιωτικά πρακτορεία, ακόμα και ιδιωτικό τρένο έχει για το Μάτσου Πίτσου!

 

 

Η κουζίνα που σερβίρεται εδώ είναι αποκλειστικά τοπική και, όπως καλεί η παράδοση των Άνδεων, όλα τα υλικά είναι οργανικά και καλλιεργούνται εδώ.

Ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσεις την ανάβαση ως το Μάτσου Πίτσου δηλαδή ή, ακόμα καλύτερα, ο καλύτερος επίλογος σε ένα ούτως ή άλλως επικό ταξίδι…