fbpx

Στα Νέα Πλάγια αξίζει να πας για τη θάλασσα αλλά και για τρία στέκια!

Στα Νέα Πλάγια αξίζει να πας για τη θάλασσα αλλά και για τρία στέκια!

Μόλις 50 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη τα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής αποτελούν έναν ιδανικό προορισμό για ημερήσια εξόρμηση ή ακόμα και για ολιγοήμερες διακοπές.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η Νάξος με τη φημισμένη γραβιέρα της εξελίσσεται σε γαστρονομικό προορισμό!

 

Η παραλία μεγάλη με καθαρή ψιλή άμμο, θάλασσα καταγάλανη και τρία στέκια που αξίζει να επισκεφθείς ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Και επειδή το πρώτο μέλημα είναι η βουτιά, το Oia Beach Bar αποτελεί τη σταθερή αξία της περιοχή εδώ και πολλά χρόνια.

 

 

Στην καταπληκτική παραλία, την αμμουδιά, τον ήλιο και απέραντο γαλάζιο της Θάλασσας με άψογη εξυπηρέτηση, άνετες ξαπλώστρες, ομπρέλες, μπορείς να γευτείς ποιοτικούς καφέδες, μπύρες,   χυμούς, ελαφριά πιάτα όλη την μέρα και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ ή ποτά.

Και φυσικά το σούρουπο μπορείς να απολαύσεις το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της περιοχής πίνοντας τα ποτάκια σου ή απλώς απολαμβάνοντας ένα από τα κοκτέιλ που ετοιμάζει ο μπάρμαν.

 

 

Και επειδή η θάλασσα και τα ποτάκια ανοίγουν την όρεξη υπάρχουν δύο πολύ καλές επιλογές για φαγητό!

Στον «Θαλασσινό» μπορείς να γευτείς φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και όχι μόνο. Το μυδοπίλαφο είναι καταπληκτικά γευστικό όπως και όλα τα σαγανακία του. Τα μεζεδάκια αξίζουν να τα τιμήσεις αλλά αν θέλεις μαγειρευτό φαγητό στον «Θαλασσινό» τα ψήνουν σε ξυλόφουρνο και τα μαγειρευτά αποκτούν μοναδικές γεύσεις.

 

 

Αν όμως θέλεις κάτι στο χέρι ψημένο στα κάρβουνα το Masabouka σε περιμένει. Μόνο που ακούς το όνομα σου ανοίγει η όρεξη για …μάσα! Και εκεί στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής ο γύρος και τα ψητά έχουν ένα όνομα και λέγονται Masabouka!

 

 

Eνα γυράδικο που ψήνει στα κάρβουνα όλες τις νοστιμιές και έχει τον πιο γευστικό γύρο στα Νέα Πλάγια και στη γύρω περιοχή!

Μόνο στη θέα του γύρου θα πεινάσεις! Ωραίος, καλοψημένος αλλά όχι στεγνός και απαράμιλλα γευστικός σερβίρεται με σαλάτα και φυσικά με τις φρέσκες καλοτηγανισμένες πατάτες. Σουβλάκια χοιρινά και κοτίσια, σουτζουκάκια, αλλά και μπιφτέκια απλά ή γεμιστά, κοτομπέικον, πανσέτες, φιλέτο αλλά και λουκάνικα τύπου Φραγκφούρτης  συμπληρώνουν τέλειες μερίδες!