fbpx

Τα καλύτερα ψητά και γύρος στη Θεσσαλονίκη που θα χάσεις αν δεν δοκιμάσεις!

Τα καλύτερα ψητά και γύρος στη Θεσσαλονίκη που θα χάσεις αν δεν δοκιμάσεις!

Σου αρέσει ο γύρος και γενικά τα ψητά; Αν ναι τότε έχεις έναν πολύ σοβαρό λόγο να προτιμήσεις ένα από τα top ψητοπωλεία – γυράδικα της Θεσσαλονίκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα καφενεία της Θεσσαλονίκης με τους καλύτερους μεζέδες

 

Οι συντάκτες του Activeman.gr δυσκολεύτηκαν να επιλέξουν τα καλύτερα σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα.

 

 

Γύρος λοιπόν ονομάζεται το έδεσμα που αποτελείται από κομμάτια χοιρινού κρέατος από διάφορα μέρη του ζώου. Τον νοστιμότερο γύρο τον κάνει κρέας από το λαιμό του χοίρου και ονομάζεται έτσι από την ελληνική γύρα ή αλλιώς περιστροφή που κάνει το κρέας στην κατακόρυφη μεταλλική σούβλα που περνιέται για να ψηθεί γύρω από τον άξονά της με τη φωτιά στη μια πλευρά.

Φυσικά στα ψητοπωλεία δεν υπάρχει μόνο γύρος, υπάρχουν όλων τα ειδών τα ψητά όπως το κοτόπουλο τόσο που μπορείς να κάνεις από ένα πλήρες γεύμα ή να πιείς ρετσίνα με την παρέα σου.

Αρχίζοντας από τα «ψηλά» της Θεσσαλονίκης υπάρχει το Χοιρο-ποίητο στις Συκιές με τον Διονύση να ετοιμάζει μοναδικά εδέσματα.

Στην Τούμπα και γενικά στην ανατολικά Θεσσαλονίκη, σταθερή αξία το  Γυράδικο με κρέατα δικής του παραγωγής και ετοιμασίας για όσους θέλουν πραγματικές γεύσεις.

Στο κέντρο «Το 10 το καλό» στην Ιασονίδου είναι που προτιμούν ακόμα και αθλητές.

Δες τα ψητοπωλεία – γυράδικα με αλφαβητική σειρά και επέλεξε:

 

10 το καλό για …τρίκαλο γύρο που προτιμούν και οι αθλητές

Το λένε «10 το καλό» και η πραγματικότητα είναι ότι παίρνει 10 με τόνο. Γύρος φανταστικός και με κοτόπουλο και φυσικά και όλα τα άλλα τα ψητά από σουβλάκια κανονικά κοτοσουβλάκια και άλλα.

 

 

Ένα γυράδικο με ποιότητα που προτιμούν οι πολλοί αθλητές σωματικής διάπλασης και σίγουρα κάτι ξέρουν.

 

 

To Γυράδικο με τον σπέσιλα γύρο και πολλές άλλες νοστιμιές

Στη Τούμπα και όχι μόνο ξέρουν από γύρο και φυσικά πάνε στο «Γυράδικο» στην οδό Λαμπράκη.

 

 

Το ψητοπωλείο  «Γυράδικο» λειτουργεί από το 1997 προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες που εξυπηρετεί τόσο στο σαλόνι του καταστήματος όσο και με delivery.

 

 

 

Το Χοιρο –ποίητο στις Συκιές με τις μοναδικές γεύσεις

Στις Συκιές, στη Νεάπολη και στις γύρω περιοχές όλοι έχουν να λένε για τον γύρο και γενικά τα ψητά του Διονύση. Ο λόγος για το Χοιρο-ποίητο,ένα ψητοπωλείο που ξεχωρίζει για την ποιότητα και τις μοναδικές γεύσεις που προσφέρει.

 

 

Κλάμπ γύρου, γύρος σε φρεσκοψημένο ζεστό ψωμάκι ή πίτα αν προτιμάς. Burger που θα το ζήλευαν και οι Αμερικάνοι, νοστιμότατο με το κλασσικό αυγό που δίνει τη μοναδική γεύση.