fbpx

Τα Πάντα Ρει: Μεζέδες νόστιμοι που σηκώνουν πολύ ….κρασί και κέφι (Video)

Τα Πάντα Ρει: Μεζέδες νόστιμοι που σηκώνουν πολύ ….κρασί και κέφι (Video)

Από το σουτζούκι των Αδάνων με αυγά, τα συκωτάκια της Αντζι μέχρι το ψαρονέφρι το μεσογειακό αλλά και τη σαλάτα με τη ρόκα, οι μεζέδες στο «Τα Παντα Ρει» σηκώνουν πολύ κρασί ή τσίπουρο και πολύ κέφι.

Το μεζεδοπωλείο «Τα Πάντα Ρει» βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Κηφισιάς στη Θεσσαλονίκη. Το Activeman.gr πήγε εκεί και μπήκε στη κουζίνα για να δει πως φτιάχνονται ορισμένοι από τους μερακλήδικους μεζέδες.

Πρώτο και καλύτερο το σουτζούκι των Αδάνων με αυγά , ιδιαίτερα καυτερό και ιδανικό για τους μερακλήδες του είδους.

Οι μεζέδες μπόλικοι, καταπληκτικοί και διαφορετικοί. Από κρεατικά, σαγανάκια, ψάρια, τηγανητά και γενικά ότι μπορείς να φανταστείς, ειδικά το ψαρονέφρι το μεσογειακό μια γεύση που αξίζει να δοκιμάσεις

Το ταλαγάνι, το γνωστό τυρί στο Τα Πάντα Ρει το κάνουν λίγο διαφορετικό, το μυστικό είναι στο σερβίρισμα…

Η φάβα, είναι όλα τα λεφτά, αλλά εκείνο το παστό σκουμπρί με τα φασόλια τα …μαυρομάτικα δεν παίζεται. Βέβαια υπάρχουν και τα κλασσικά φασόλια γίγαντες και ντολμαδάκια γιλαντζί, όμως τα χόρτα τα τσιγαριστά έχουν πολύ ψαγμένη γεύση!

Χταποδάκι, μύδια αχνιστά, καλαμαράκια και ότι άλλο σε θαλασσινό που είναι ολόφρεσκα ενώ υπάρχουν και ψάρια επίσης ολόφρεσκα. Ότι και να φας, κρέας ή θαλασσινά η σαλάτα με τη ρόκα και το όμορφο στόλισμα είναι γευστικότατη!

Το τσίπουρο πάντως ρέει άφθονο συνοδεία μεζέδων και μουσικής και όλα αυτά γίνονται στο εμπορικό κέντρο Κηφισιάς, στην αρχή της Αιγαίου σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

Τηλέφωνο: 231 045 0332