fbpx

Το παράπονο του Μπραντ Πιτ: Όσο μεγαλώνεις σε πετάνε έξω!

Το παράπονο του Μπραντ Πιτ: Όσο μεγαλώνεις σε πετάνε έξω!

Είναι κάτι που έχουε συνηθίσει να ακούμε από γυναίκες ηθοποιούς: Το πώς μεγαλώνοντας δεν μπορούν να βρουν ρόλους που να απευθύνονται στην ηλικία τους, οπότε σταδιακά νιώθουν εκτός ανταγωνισμού. Και τώρα, το λέει κι ένας άντρας. Κι οχι οποιοσδήποτε: Ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς σταρ, ο Μπραντ Πιτ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πόσα ξόδεψε ο Ρονάλντο στις διακοπές του στην Ελλάδα

 

Σε συνέντευξή του στο GQ Αυστραλίας, ο Μπραντ Πιτ εξομολογήθηκε ότι όσο μεγαλώνει καταλαβαίνει ότι απομακρύνεται από «το παιχνίδι του Χόλιγουντ».

 

 

«Αυτή την εποχή δουλεύω περισσότερο πίσω από τις κάμερες, ως παραγωγός, είναι μια δουλειά που με ικανοποιεί και μ’ ευχαριστεί πάρα πολύ. Ως ηθοποιός δουλεύω όλο και λιγότερο. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι είναι για τους νέους -όχι ότι δεν υπάρχουν υπέροχοι ρόλοι και για μεγαλύτερους άνδρες. Απλά νομίζω ότι το ίδιο το παιχνίδι του Χόλιγουντ θα σε προσπεράσει, σα φυσική εξέλιξη. Θα σε πετάξει εκτός γιατί έτσι είναι η φυσική συνέχεια…»

Στην ίδια συνέντευξη, ο Πιτ λέει την άποψή του για το μεγάλο θέμα της εποχής: σινεμά ή ψηφιακές πλατφόρμες;

«Εκτιμώ πολύ το ρόλο που έχουν παίξει οι ψηφιακές πλατφόρμες, γιατί βλέπουμε όλο και περισσότερο ενδιαφέροντα πρότζεκτς. Όλο και περισσότερους σεναριογράφους, δημιουργούς, σκηνοθέτες, ηθοποιούς να έχουν κι αυτοί την ευκαιρία τους σε κάτι. Κι αυτό σου δίνει και σένα την ευκαιρία να τους ανακαλύψεις, όλα αυτά τα νέα ταλέντα. Όμως, είμαι πολύ περίεργος για το μέλλον του σινεμά – τι μορφή θα πάρει για να επιβιώσει…»

«Νομίζω ότι υπάρχει χώρος και για τα δύο», καταλήγει. «Αλλά, πάλι, μπορεί να είμαι δεινόσαυρος και να μην το ξέρω. Και ο κομήτης μπορεί να βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν».

 

ΠΗΓΗ: CNN