fbpx

#05062018

#05062018

  • Για να είσαι στιλάτος άντρας ποντάρισε στην απλότητα. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε, ένα πιο απλό αλλά στιλάτο look είναι να συνδυάσετε ένα μαύρο ριγέ πουκάμισο με λευκό ή μαύρο σακάκι, ένα σκουρόχρωμο τζιν και ένα ζευγάρι καλά παπούτσια. Μπορείτε να προσθέσετε και ένα καλό ρολόι, το σημαντικότερο αξεσουάρ ενός άντρα, ίσως και κάτι διακριτικό στο λαιμό.
  • Σύμφωνα με έρευνα από τις ΗΠΑ, όσοι κοιμούνται σε δωμάτιο με ξηρό αέρα μπορεί να προκαλεί προβλήματα στο δέρμα, στα χείλη, στο στόμα, στη μύτη, στο λαιμό και στα μάτια. Η υγρασία είναι απαραίτητη στο δωμάτιο, αλλιώς το μάτι σου θα είναι μονίμως σαν τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα δείχνεις είτε σαν πολύ κουρασμένος, είτε σαν μαστουρωμένος είτε και τα δύο μαζί!
  • «Η πορνογραφία είναι πολύ περισσότερα από απλή φαντασίωση. Όσα διαδραματίζονται στην οθόνη μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην αληθινή ζωή», δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια δρα Άννα Μπρίτζες, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Αρκάνσας.
  • οι άνθρωποι που εργάζονται ένα τυπικό 8ωρο ημερησίως, πρέπει να αφιερώνουν τουλάχιστον μία ώρα κάθε μέρα στο να κινούν το σώμα τους. Για αυτούς που κάθονται κατά μέσο όρο 6 ώρες την ημέρα, ο χρόνος κίνησης μειώνεται στο μισάωρο. Επίσης, η έρευνα τονίζει πως η άσκηση δε χρειάζεται να γίνεται συνεχόμενα ή έντονα. Μπορεί να είναι χωρισμένη σε μικρά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα και μπορεί να είναι τόσο απλή όσο το χαλαρό περπάτημα.
  • Tο «branding» χρησιμοποιείται συνεχώς τελευταία, και πράγματι όταν πρόκειται να λανσάρεις ένα νέο προϊόν είναι σχεδόν απαραίτητο. Καλύτερα, όμως, να εστιάσεις στην ουσία και όχι στην επιφάνεια των πλάνων σου. Ένα business plan που στέκει ή μια ιδέα που καλύπτει συγκεκριμένη ανάγκη στην αγορά είναι πιο σημαντική από κάθε έξυπνο λογότυπο, εντυπωσιακή παρουσίαση και πειστικό λόγο.