fbpx

#06082018

#06082018

  • Στις διακοπές ξεδίνεις. Αυτό κάνουμε όλοι μας και αυτό είναι το σωστό. Είσαι χαλαρός και ανέμελος και ασυναίσθητα κάνεις κάποια πράματα που δεν κάνεις στη κανονική σου ζωή εντός πόλης!
  • Η υπόθεση γκριμάτσα είναι ένα παιδικό κατάλοιπο. Όλοι μας από τα παιδικά μας χρόνια μαθαίνουμε να εκφραζόμαστε με γκριμάτσες όπως: «Θα κάνω μια γκριμάτσα. Κοίταξε το πρόσωπό μου και μάντεψε τι νιώθω.». «Σωστά! Ξέρεις τι με κάνει να νιώθω έτσι;» και το παιχνίδι αρχίζει και φυσικά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά για κάθε ηλικία.
  • Το καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο μπλουζάκι και βερμούδα και ούτε φυσικά χρειάζεται να έχεις ένα δωμάτιο ρούχα για να είσαι στιλάκι.
  • Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το κρύο νερό μπορεί να σε βοηθάει να ξυπνήσεις το πρωί και να αναζωογονεί το δέρμα σου αλλά δεν βελτιώνει καθόλου τη διαδικασία ξυρίσματος. Αντίθετα το ζεστό νερό ανοίγει τους πόρους και μαλακώνει τα γένια σου κάνοντας το ξύρισμα πολύ πιο εύκολο και με λιγότερα κοψίματα. Συστήνουν το ξύρισμα στο ντους ή αφού βγεις από το ντους με τον αφρό ή το gel ξυρίσματος και το ξέπλυμα του προσώπου αμέσως μετά το ξύρισμα με κρύο νερό για να κλείσουν οι πόροι και να μειωθεί ο ερεθισμός.
  • Το κολύμπι είναι ένα άθλημα που συνδέεται με το καλοκαίρι. Βέβαια μπορείς να το κάνεις όλο  το χρόνο, είτε σε κολυμβητήρια, είτε στη θάλασσα, αλλά το καλοκαίρι είναι πράγματι η πιο ιδανική εποχή του χρόνου.