fbpx

#13072018

#13072018

  • Tο στιλ σου στη παραλία, από το βιβλίο που διαβάζεις, αν διαβάζεις, μέχρι τα αξεσουάρ που χρησιμοποιείς. Σκέψου ότι το στυλ παίζει, από τα γυαλιά τις σαγιονάρες, το καπέλο ή ακόμα και το παρεό δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητα. Ακόμα αν πραγματικά θέλει να στην πέσει, τότε ένα ακόμα που προσέχει είναι οι αντοχές σου, υπολογίζοντας αν θα βρεθεί στο κρεβάτι μαζί σου.
  • To wakeboarding είναι ένα θαλάσσιο σπορ που πρωτοεμφανίστηκε στην Αυστραλία στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα σπορ πάνω στο νερό όπου ο αθλητής χρησιμοποιώντας μια σανίδα και διάφορες τεχνικές, προσπαθεί να κάνει μανούβρες και άλματα.
  • Τα βότανα είναι η απόλυτα φυσικά λύση για την θεραπεία των εγκαυμάτων από τον ήλιο. Αλόη, χαμολήλι, μέντα, λεβάντα, καλεντούλα, βαλσαμόχορτο, αμυγδαλέλαιο, ροδόνερο. Κάποια από αυτά τα βότανα τα βρίσκεις στα φαρμακεία υπάρχουν και άλλες επίσης αποτελεσματικές λύσεις με τρόφιμα που έχουμε σίγουρα στο σπίτι. Εκτός από το χαμομήλι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χυμό λεμονιού,  μυλόξιδο και πολτό καρότου ακόμα και πατάτα ή λάδι ελιάς!
  • Ο ανδρικός ιδρώτας είναι διαφορετικός από το γυναικείο, λόγω της τεστοστερόνης. Γι’ αυτόν το λόγο, τα ανδρικά αποσμητικά διαφέρουν από τα γυναικεία στη σύνθεσή τους!
  • Τα deodorant δεν εμποδίζουν την έκκριση του ιδρώτα, αλλά αποτρέπουν την κακοσμία, σε αντίθεση με τα anti transpirant που περιέχουν άλατα αλουμινίου και δημιουργούν ένα αόρατο φιλμ πάνω στους ιδρωτοποιούς αδένες και μειώνουν την ποσότητα του ιδρώτα.