fbpx

#15052018

#15052018

  • Αν δεν πήρε το μπουφανάκι σήμερα ίσως να βραχείς. Σκέψου ότι παρά τις προβλέψεις των μετεωρολόγων ο καιρός της άνοιξης είναι απρόβλεπτος και καλό είναι να έχεις τις προφυλάξεις μαζί σου, ειδικά αν βγεις στην εξοχή για κάποιο λόγο!
  • Ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης, κάποιοι νομίζουν ότι δεν είναι άθλημα, δεν είναι σπορ και απλώς κάνεις …βαρκάδα. Όμως δεν είναι έτσι. Για να κάνεις ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση και σαν άθλημα είναι δυνατό και ωραίο.
  • Δούλεψε τον πυρήνα του σώματος σου. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να χτίσεις τους κοιλιακούς σου. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το έχουν ακούσει ούτε καν ως γυμναστική.
  • Η προσοχή είναι μια πρακτική που περιλαμβάνει την πλήρη εστίαση στην παρούσα στιγμή και την ευαισθητοποίηση στις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Αυτή η πρακτική έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει την απώλεια βάρους και προάγει τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες.
  • Αν η αιτία της αυξημένης τριχοφυίας είναι ορμονική διαταραχή (πχ αυξημένα ανδρογόνα σε σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών) συζητήστε με το δερματολόγο σας για συνδυασμένη θεραπεία με lasers και αντισυλληπτικά ή και αντιανδρογόνα από το στόμα. Γενικά δεν συστήνεται να διακόπτετε τη συστηματική από του στόματος αγωγή όταν ξεκινάτε το laser, γιατί το ορμονικό υπόβαθρο δυσκολεύει την αποτρίχωση.
  • Αν μετά το σεξ σας έχει μείνει συνήθεια να γυρίζετε πλευρό και να κοιμάστε, αλλάξτε! Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι αν ο ένας από τους δύο συντρόφους κοιμηθεί μετά την σεξουαλική πράξη, προκαλεί ανασφάλεια και έντονο προβληματισμό στον άλλο για την σεξουαλικότητα του. Οι ερευνητές τονίζουν ωστόσο ότι το θέμα αυτό αφορά κυρίως τους άνδρες, αφού όπως απάντησαν τους ενοχλεί όταν η σύντροφό τους τρέχει αμέσως για μπάνιο μετά την ερωτική συνεύρεση. Σύμφωνα με τις απαντήσεις των ανδρών, τους κουράζει η αναμονή και αποφασίζουν να κοιμηθούν.
  • Μπορείς να την πατήσεις άσχημα ειδικά αν βγεις με τη μηχανή σου το μεσημέρι που κάνει ζέστη και φοράς, τι άλλο από ένα μπλουζάκι, επειδή όπως είναι φυσικό θα ζεσταίνεσαι!
  • Πολλοί άνδρες ξυπνούν το πρωί με στύση. Αυτή η πρωινή στύση είναι συνήθως η τελευταία μιας σειράς 3-5 στύσεων που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κάθε στύση διαρκεί συνήθως για περίπου 25 – 35 λεπτά!
  • Νοιώθεις να θέλεις να κοιμηθείς ή υπάρχει μια θολούρα στο μυαλό σου. Είναι πιθανό να συνδέονται με το άγχος ή με μια ίωση που σε τριγυρίζει. Σε αυτή την περίπτωση μια εξέταση ύπνου μπορεί να αποκλείσει την περίπτωση της υπνικής άπνοιας, όταν δηλαδή σταματάς να αναπνέεις για μερικά δευτερόλεπτα την ώρα που κοιμάσαι. Αυτή η κατάσταση μπορεί να διαταράξει τον ύπνο σου, ακόμη κι αν δεν την παρατηρείς.