fbpx

#15062018

#15062018

  • Ο κλιματισμός είναι σημαντικός σε κάθε αυτοκίνητο, ειδικά αν ταξιδεύεις με καύσωνα. Μια προληπτική αλλαγή του φίλτρου γύρης και έλεγχος είναι απαραίτητος. Αν κλιματισμό του αυτοκινήτου σας δεν αποδίδει όσο κρύο θυμάστε, φορτίστε την συμπλήρωση του ψυκτικού υγρού ή να επιθεωρηθεί από έναν τεχνικό. Ένα ζεστό αυτοκίνητο κουράζει τους επιβάτες σε ένα οδικό ταξίδι, και μια απροσδόκητη επίσκεψη σε τεχνικό air-condition σε ένα τουριστικό προορισμό μπορεί να κοστίσει ακριβά.
  • Από παλιά υπήρχαν υποψίες ότι η βανίλια δρα αφροδιασιακά, αλλά φαίνεται πως η γλυκιά της μυρωδιά μπορεί πραγματικά να επηρεάσει την ερωτική διάθεση.
  • Το ποσοστό του εγκεφάλου που χρησιμοποιείται ανά πάσα στιγμή ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Εξαρτάται επίσης από το τι κάνει ή σκέφτεται εκείνη την στιγμή το άτομο.
  • Ο όρος ψηφιακή εξοικείωση εσφαλμένα δίνει την εντύπωση ότι οι νέοι γνωρίζουν τα πάντα γύρω από τις ψηφιακές τεχνολογίες, πολλές φορές χωρίς να έχουν προσπαθήσει για αυτό. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική. Τα στοιχεία δείχνουν ότι σημαντικό ποσοστό νέων στην Ευρώπη έχει έλλειψη σε δεξιότητες προγραμματισμού.
  • Η κολύμβηση αποτελεί έναν από τους ευκολότερους και καλύτερους τρόπους καύσης των ανεπιθύμητων θερμίδων. Με μια ώρα κολύμβησης, καίτε περίπου 500 θερμίδες. Και προφανώς, αυτοί οι μύθοι για τους αθλητές και την πρόσληψη των θερμίδων είναι πραγματικοί. Η κολύμβηση αυξάνει τον μεταβολισμό σας, συνεχίζοντας την «καύση» για λίγη ώρα ακόμα και αφού σταματήσετε να κολυμπάτε.