fbpx

#17052018

#17052018

  • Η υπερβολή είναι άλλο πράμα από το να δουλεύεις με αυξημένη ένταση ή στα όρια. Αυτό είναι μέρος της προπόνησης, η υπερβολή όχι. Θα πρέπει να μην φτάνεις τις αντοχές σου στα όρια για έναν πολύ απλό λόγο και αυτός είναι η καρδιά σου.
  • Το kite surf είναι ένα extreme sport το οποίο μπορεί να γίνει επικίνδυνο για εσένα και για τους άλλους γύρω σου αν δεν εκπαιδευτείς σωστά. To άθλημα δεν είναι επικίνδυνο, αρκεί να γνωρίζεις τους κανόνες ασφαλείας και να σέβεσαι τη θάλασσα και τον αέρα. Στα μαθήματα θα μάθεις να χρησιμοποιείς τα συστήματα ασφαλείας, το πώς στήνεται ο αετός, τον άνεμο κ.λπ. Φυσικά βασική προϋπόθεση είναι να είσαι εξοικειωμένος με τη θάλασσα και να κολυμπάς και να μην πάσχεις από μυοσκελετικά προβλήματα όπως πρόβλημα με τη μέση σου.
  • Όλοι οι επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν τηρήσει έναν κρυφό κώδικα μεταξύ τους: Ισορροπία στη ζωη. Μπορεί να αφιερώσεις ένα διάστημα από τη ζωή σου που να επενδύσεις πιο πολύ στα επαγγελματικά, ένα άλλο που να αφιερωθείς στην οικογένεια, μην ξεχνάς όμως πως όταν συστηματικά και αέναα επενδύεις μόνο στα επαγγελματικά, είναι δεδομένο πως μπορεί να γίνεις μόνο μερικώς επιτυχημένη. Γιατί η πραγματική επιτυχία είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων, που συμπεριλαμβάνει και την προσωπική ζωή όπως εξηγεί και ο Chris Prentiss συγγραφέας του“Zen And the Art of Happiness”. Και μην ξεχνάς πως όταν μιλάμε για επαγγελματική επιτυχία, ουσιαστικά εννοούμε μία επιτυχημένη ζωή…
  • Κάνουμε παρέα, γιατί έχουμε κάτι να πούμε. Γιατί μπορούμε να περάσουμε το χρόνο μας όμορφα, πειράζοντας και βρίζοντας. Ειδικότερα, οι διαφωνίες σε τέτοια θέματα ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Δημιουργούν εκείνες τις παρεξηγήσεις με σύντομη ημερομηνία λήξης.
  • Κάνεις οικονομία στη βενζίνη αν προσέξεις ότι κάθε όχημα έχει τη δική «οικονομική» συμπεριφορά, μένει να το ανακαλύψετε διαβάζοντας το «βιβλίο κατασκευαστή» στο σχετικό κεφάλαιο.
  • Η γύρη είναι ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό που χρησιμοποιείται κατά της υπερτροφίας του προστάτη. Παράλληλα, ενισχύει την ερωτική απόλαυση και περιορίζει τον πόνο κατά την ενούρηση και φυσικά αποτελεί ένα από τα καλύτερα φυσικά συμπληρώματα διατροφής για την προπόνηση.
  • Αναβάτης γιατί εκείνη θα είναι από πάνω, αντίστροφη γιατί θα είναι γυρισμένη πλάτη. Αυτή η στάση, δοκιμασμένη και αποτελεσματική, δεν απαιτεί να είσαι κοντά σε ύψος με την κοπέλα σου και σου δίνει τη δυνατότητα να το απολαύσεις χωρίς σκέψεις του στυλ «πώς να το κάνω αυτό για να βολέψει;».