fbpx

#18052018

#18052018

  • Αν θέλεις αν βγεις το καλοκαίρι στιλάκι στη παραλία αρκεί να έχεις φίλους που γυμνάζονται! Οι φίλοι μπορούν να επηρεάσουν ο ένας τον άλλο στο θέμα της σωματικής άσκησης, σε βαθμό που να θεωρηθεί το τρέξιμο μία κοινωνικά κολλητική δραστηριότητα. Αυτό είναι το συμπέρασμα μίας νέας αμερικανικής έρευνας με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής φυσικό Χρήστο Νικολαΐδη του Πανεπιστημίου ΜΙΤ.
  • Αν θέλεις τα τριμάρεις σωστά τις τρίχες του προσώπου σου θα πρέπει ο λαιμός σου θα πρέπει να μοιάζει με «U» και να χαλάρωσε το πρόσωπό σου όταν τριμμάρεις το μουστάκι σου
  • Το να διατηρείς υγιές το μούσι σου, σημαίνει να περιποιείσαι και το δέρμα κάτω από αυτό!
  • Όταν το φαγητό σταματά να γλιστράει στο στόμα σου, όπως παλιά, πρέπει να το ελέγξεις – ειδικά αν το συναίσθημα γίνεται πιο έντονο με την πάροδο του χρόνου. Μερικές φορές, ακόμη και το νερό μπορεί να σε δυσκολέψει στην κατάποση. «Ο πόνος με πόσιμο νερό μπορεί να είναι ένα σημάδι ενός σοβαρού γαστρεντερικού προβλήματος», λέει ο Jeffrey S. Crespin, γαστρεντερολόγος και κλινικός βοηθός καθηγητής στο NYU. Ο γιατρός θα θέλει επίσης να μάθει εάν τα προβλήματα κατάποσης συνοδεύονται με βήχα, βραχνάδα ή αίσθημα πληρότητας μετά από λίγες μπουκιές φαγητού. Αυτά μπορεί να είναι σημάδια καρκίνου του οισοφάγου.
  • Η μαύρη σοκολάτα είναι γνωστό πως έχει πολλά οφέλη, ειδικά όταν συγκρίνεται με τις υπόλοιπες σοκολάτες. Αν και δεν είναι από τις αγαπημένες προτιμήσεις των ανθρώπων, υπάρχουν αρκετοί λόγοι που πρέπει να την εντάξετε στη διατροφή σας, αντικαθιστώντας ιδανικά τις υπόλοιπες σοκολάτες, ενώ θα σας φανεί χρήσιμος βοηθός στη γυμναστική σας.
  • Ένα μικρό αυτοκίνητο, δεν μπορεί να πάει ταξίδια με ασφάλεια. Μπορεί να πάει… σιγά, σιγά και δεξιά, όπως επικαλούνται οι αδαείς. Όμως το κακό μια φορά έρχεται, εκεί που θα συναντήσεις μερικές νταλίκες, που θα τρέχουν περισσότερο από σένα και εσύ θα αναγκαστείς να κάνεις κάποιον ελιγμό που απαιτεί περισσότερο γκάζι και κράτημα.