fbpx

#18062018

#18062018

  • Ένα ακόμα σαββατοκύριακο που δεν μπόρεσες να ξεκουραστείς. Το νέο μέλος της οικογένειας σε απασχόλησε αρκετές ώρες και εσύ θέλοντας να ξεκουράσεις την αγάπη σου και τη μάνα του παιδιού σου ανταποκρίθηκες, με αποτέλεσμα να μην ξεκουραστείς εσύ! Όμως ξέρεις πολύ καλά ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί, αφού η ξεκούραση είναι απαραίτητη για τον κάθε άνθρωπο. Δες λοιπόν πως μπορείς να συντονιστείς με την σύζυγο σου ώστε να μοιράζεται σωστά τα βάρη του μωρού ώστε να μην ψάχνεις στη δουλειά μέρος να για να ξεκουραστείς:
  • Ζαλίζεσαι όταν ξυπνάς και αυτό δεν είναι κάτι μεμονωμένο αλλά συμβαίνει συχνά πυκνά; Αν ναι, τότε πρέπει να δεις τι συμβαίνει στο οργανισμό σου. Σύμφωνα με τους επιστήμονες η ζαλάδα μετά τον ύπνο μπορεί να σημαίνει διάφορα πράματα, μεταξύ αυτών τα εξής: Ανεπαρκή επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, Χαμηλά ή υψηλά, επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, Χαμηλή πίεση αίματος ή άλλες διαταραχές του, κυκλοφορικού συστήματος, Διαταραχές στο εσωτερικό του αυτιού
  • Σε ποια σημεία του σώματος σου και σε ποιες κινήσεις σου, μένουν τα βλέμματα όταν είσαι στη παραλία και φυσικά είσαι με ημίγυμνος με το μαγιό; Για το θέμα λέγονται πολλά, ωστόσο το κάθε κομμάτι του σώματος έχει τη σημασία του. Το περπάτημα και γενικά τις κινήσεις σου από τη στιγμή που θα σηκωθείς για να βουτήξεις μέχρι και την τότε που θα παίξεις κάποιο παιχνίδι παραλίας. Το μαγιό! Γίνεται εύκολα κατανοητό το γιατί!
  • Την πρώτη ημέρα της εκπαίδευσής τους, οι αθλητές μαθαίνουν τη θέση κοίλου σώματος. Είναι μια θεμελιώδης άσκηση που περιλαμβάνει τη στήριξη των κοιλιακών και τη δημιουργία ολικής σωματικής εντάσεως και είναι αναπόσπαστο μέρος πολλών άλλων κινήσεων στην άθληση. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να χτίσεις τους κοιλιακούς σου. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το έχουν ακούσει ούτε καν ως γυμναστική.
  • Η παρατεταμένη χρήση ενός υπολογιστή δεν έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί μόνιμη βλάβη, αλλά είναι σίγουρα δυσάρεστο και μπορεί να οδηγήσει σε πονοκεφάλους, καθώς και να σας κάνει ευερέθιστους και να μην σας αφήνει να συγκεντρωθείτε.