fbpx

#19062018

#19062018

  • Εάν καταναλώνεις τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη Α , η οποία έχει αντιοξειδωτική δράση και ενισχύει τη φυσική αντοχή της επιδερμίδας έναντι της ηλιακής ακτινοβολίας., θα δείς σιγά σιγά διαφορά στη όψη σου. Βάλε στο διαιτολόγιο σου, καρπούζι , βερίκοκα , ντομάτα, πεπόνι και γάλα.
  • Έχεις τη συνήθεια να τρως ανθυγιεινά σνακ; Κατηγόρησε το μυαλό σου: Όταν επιλέγεις τι να φας, ο εγκέφαλός σου εξαρτάται αυτόματα από την απόφαση που σκέφτεσαι πρώτα, πριν εξετάσεις εάν είναι καλό για την υγεία σου, σύμφωνα με νέα έρευνα από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας.
  • Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανά τον κόσμο ετοιμάζονται να ταξιδέψουν αεροπορικώς. Ποιος, όμως, θα τους μεταφέρει με τις αντίστοιχες πτήσεις; Και δεν είναι μόνο οι πιλότοι αλλά και μια σειρά άλλων κατηγοριών από ιπταμένων συνοδών μέχρι και προσωπικού εδάφους και μιλάμε για εκατομμύρια θέσεις εργασίας.
  • Μία ή δύο φορές την εβδομάδα καλό είναι να αφήνεις στους «4 τοίχους» του γυμναστηρίου και να παίρνεις τους δρόμους,Μέρη για προπόνηση υπάρχουν πολλά όπως και ασκήσεις για να μην περιοριστείς στο απλό τρέξιμο.
  • Θέλεις να είσαι αρεστός σε όλους και είσαι πραγματικά ένα καλό παιδί που δεν πειράζει ούτε μυρμήγκι.Θέλεις, αλλά και είσαι ένα “καλός φίλος”, “καλός ακροατής”, κατανοητικός με ενσυναίσθηση στα προβλήματα των άλλων, μόνο και μόνο με την ελπίδα ότι άλλοι άνθρωποι θα σας συμπαθούν περισσότερο;Δυστυχώς, όταν όλη η ενέργειά σας πηγαίνει προς το γίνεστε αρεστοί στους άλλους, είναι πιθανό να καταλήξετε στο αντίθετο σε αντάλλαγμα.
  • Η δομή των κοιλιακών, αυτή είναι διαφορετική στον καθένα. Σε κάποιους ανθρώπους οι κοιλιακοί είναι συμμετρικοί, ενώ σε άλλους όχι. Σε άλλους είναι παράλληλοι προς το έδαφος, ενώ σε άλλους λοξοί.Όσοι έχουν συμμετρικούς και οριζόντιους κοιλιακούς είναι τυχεροί, γιατί αισθητικά είναι πιο ελκυστικοί. Όμως, τον πιο καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση των κοιλιακών έχει η lineaalba ή άσπρη γραμμή.