fbpx

#20062018

#20062018

  • Το …ασπρόμαυρο ντύσιμο είναι μια minimalκαι αγαπημένη τάση πολλών αντρών αφού αποτελεί μια ασφαλή επιλογή. Ένας κλασικός συνδυασμός, αλλά ​κι ένα από τα πιο δυνατά trends είναι ​το λευκό και το μαύρο που συνδυάζοντας τα μπορείς να πετύχεις ένα πολύμοδάτο και δυναμικό αποτέλεσμα.
  • Σερενόα. Είναι το πιο γνωστό βότανο για την καλή υγεία του προστάτη. Περιέχει το αμινοξύ τυραμίνη, το οποίο χαλαρώνει τους ιστούς γύρω από τον προστάτη και επιτρέπει την καλύτερη ροή των ούρων. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην πρόληψη του οιδήματος έπειτα από επέμβαση προστάτη.
  • Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ξυπνούν με μια όρεξη για γλυκό! Κάποιοι το απορρίπτουν για να μη χάσουν τη διατροφή τους. Κάποιοι άλλοι το …ρημάζουν το …γλυκάκι. Ποιο από τα δύο όμως σου κάνει καλό; Μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ υποδηλώνει πως ένα πλήρες πρωινό που συμπεριλαμβάνει κάποιο γλυκό μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην αποτελεσματική απώλεια των περιττών κιλών.
  • Σολομός. Αν θες επίπεδη κοιλιά ξεχνάς τα τηγανητά, τα λιπαρά και τις πολλές θερμίδες για να κάψεις λίπος. Η άπαχη πρωτεΐνη που παίρνεις από τροφές όπως τα ψάρια, το τόφου και η γαλοπούλα, σε γεμίζει ενέργεια και «καίει» περισσότερες θερμίδες κατά τη διαδικασία της πέψης. Ο σολομός και ο τόνος είναι ψάρια πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, που μειώνουν τη φλεγμονή στο σώμα και συμβάλλουν στη ρύθμιση των ορμονών.
  • Όταν ταξιδεύεις μόνος σου και αυτό συμβαίνει συνήθως για δουλειά, οι σκέψεις …οι «βρόμικες» που έρχονται στο νου όταν είσαι μόνος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου δεν χρήζουν ψυχανάλυσης, αλλά είναι βέβαιο ότι σου βγάζουν κάτι το …περίεργο… το αναπάντεχο, το πονηρό, το σεξιστικό! Και αυτό είναι λογικό και πιστέψτε μας συμβαίνει στους περισσότερους άντρες, αφού η διαμονή σε ξενοδοχείο, μακριά από την έδρα σου, το σπίτι, τη σχέση ή τη γυναίκα, τους φίλους και γενικά τον κοινωνικό περίγυρο, σε αφήνει χαλαρό να …ξεδώσεις, αναπάντεχα!