fbpx

21062018

21062018

  • Και επειδή τα εσώρουχα έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα σας, πρέπει να είναι πάντα καθαρά. Προτιμήστε εσώρουχα κατασκευασμένα από βαμβακερό ύφασμα, και όχι μάλλινο ή συνθετικό, για να αποφεύγονται τα δερματικά προβλήματα από την υπερβολική εφίδρωση. Το βαμβακερό ύφασμα είναι ανθεκτικό, απορροφητικό και επιτρέπει στο δέρμα σας να «αναπνέει». Φροντίστε ώστε τα εσώρουχά σας να είναι άνετα και να μη σας σφίγγουν. Τα στενά ή τα συνθετικά εσώρουχα προκαλούν εφίδρωση, και για το λόγο αυτόν ευνοούν τις μυκητιάσεις και τις αλλεργικές δερματίτιδες. Ακόμη, οι βαφές που χρησιμοποιούνται μπορεί ορισμένες φορές να αποδειχθούν επικίνδυνες για τις ευαίσθητες περιοχές, και γι’ αυτό καλύτερα να προτιμάτε τα λευκά εσώρουχα. Είναι επίσης πιθανό, αν δεν έχουν ξεβγαλθεί καλά, να προκαλέσουν ερεθισμούς στο δέρμα. Φροντίζετελοιπόν να μημένουν υπολείμματα απορρυπαντικού.
  • Αν είσαι δεσμευμένος η υγεία σου, ακόμα και η fitness ζωή σου, περνάει μέσα από τη σύντροφο σου, όσο και αν αυτό σου φαντάζει περίεργο!Σύμφωνα με μία έρευνα του JAMAInternalMedicine, είναι πιο σίγουρα τα αποτελέσματα για να αποκτήσετε υγιεινές συνήθειες, όταν και ο σύντροφός σας κάνει αλλαγές στη ζωή του προς την ίδια κατεύθυνση.
  • Για τη συντριπτική πλειονότητα των ασκήσεων και των στόχων, είτε δομικές ή λειτουργικές, τα ελεύθερα βάρη προσφέρουν συνήθως την περισσότερη ποικιλία, καθώς και μια συνολική σωματική διέγερση, καθώς πολλοί μύες, εκτός από τους πρωτεργάτες (οι μύες που είναι υπεύθυνοι για τη μετακίνηση του φορτίου), δουλεύουν ως σταθεροποιητές.
  • Eίναι πολλαπλά ωφέλιμο οι μάνατζερ να δουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη και να αξιολογήσουν αντικειμενικά τη συμπεριφορά τους, ώστε να είναι πιο «ακέραιοι», να ελέγχουν καλύτερα τις συναισθηματικές αντιδράσεις τους, να είναι πιο επικοινωνιακοί, να αντικρίζουν τα προβλήματα του προσωπικού και να μπορούν να λύνουν πιο αποτελεσματικά τις εσωτερικές συγκρούσεις. Όσες περισσότερες αντιδράσεις αποδέχονται από τους εργαζόμενους, τόσο πιθανότερο είναι να αναπροσαρμόσουν καλύτερα τον τύπο διοίκησης και έτσι να γίνουν πιο αποδοτικοί οι ίδιοι – ωφελώντας παράλληλα και την υγεία του προσωπικού.