fbpx

#23052018

#23052018

  • Όταν πραγματοποιείς αερόβια άσκηση σε χαμηλή ένταση (50-70% ΜΚΣ) ο οργανισμός σου εξαρτάται ενεργειακά σε μεγάλο ποσοστό από τα λίπη. Όταν η ένταση είναι υψηλή (70-90% ΜΚΣ) «βενζίνη» του οργανισμού μας είναι ως επί το πλείστoν οι υδατάνθρακες.
  • Κάντε αερόβια άσκηση νωρίς το πρωί με άδειο στομάχι (σημείωση: ο χρόνος δεν είναι κρίσιμος παράγοντας, αλλά θα προσθέσει ένα έξτρα «προβάδισμα»). Εάν σας ενδιαφέρει η άλιπη μάζα του σώματός σας, τότε μπορείτε να φάτε ένα ελαφρύ πρωτεϊνούχο γεύμα (για παράδειγμα ασπράδια αυγών) ή ένα ρόφημα προτεϊνης 20-30 λεπτά πριν την αερόβια
  • Παντελόνι φόρμας παλιό και ξεβαμμένο. Μη το πετάξεις. Κάντο μια ωραία βερμούδα για το γυμναστήριο. Με τον καιρό θα γυρίσει στο κόψιμο και θα γίνει σαν μια βερμούδα αθλητική που πουλάνε στα μαγαζιά από 30 έως 50 ευρώ!
  • Αν δεν περιποιείσαι το δέρμα σου, ίσως να είσαι πρωταρχικός υποψήφιος για ερεθισμό, λοίμωξη και τσουχτερές ξυραφιές γύρω από το λαιμό σου. Οποιοδήποτε κατάλληλο ξύρισμα απαιτεί χρόνο, ειδικά όταν πρόκειται για τη φροντίδα πριν και μετά από αυτό. Κάθε φορά που επιχειρείς να ξυριστείς, βεβαιώσου ότι το δέρμα σου είναι καθαρό. Πρέπει να σιγουρευτείς ότι οι πόροι σου είναι ανοιχτοί για να αποφύγεις τον ερεθισμό. Γι ‘αυτό πρέπει να ξεκινήσεις το ξύρισμα με ένα ζεστό νερό και να το τελειώσεις με κρύο πριν απλώσεις την ενυδατική σου κρέμα.
  • Σύμφωνα με μία έρευνα του JAMA Internal Medicine, είναι πιο σίγουρα τα αποτελέσματα για να αποκτήσετε υγιεινές συνήθειες, όταν και ο σύντροφός σας κάνει αλλαγές στη ζωή του προς την ίδια κατεύθυνση.
  • Το τζίντζερ, η πιπερόριζα δηλαδή αποτελεί το τέλειο χωνευτικό. Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό, σύμφωνα με τους ερευνητές, η πιπερόριζα καταπολεμά τα καρκινικά κύτταρα, μειώνει τη συσσώρευση λίπους, μειώνει την κυτταρική εξοίδηση,  αυξάνει το σάλιο, που μειώνει τα προβλήματα στα δόντια, προστατεύει το συκώτι, ενώ έχει ευεργετικές συνέπειες στη μείωση του πόνου, αφού ελέγχει τις διάφορες τοξίνες που παράγει ο οργανισμός όταν πονάει.
  • Πολλοί άνθρωποι – ιδίως νεαρής ηλικίας – που αυτοχαρακτηρίζονται ως στρέιτ είχαν στο παρελθόν ομοφυλοφιλικές εμπειρίες, αποκαλύπτει έρευνα που εκπόνησε ομάδα Αμερικανών κοινωνιολόγων από τα πανεπιστήμια της Βόρειας Καρολόνας και του Μιζούρι.