fbpx

#25072018

#25072018

  • Tο γυναικείο μάτι περιμένει να δει τρίχα μόλις ένας άντρας σηκώνει τα χέρια ψηλά. Αν δεν τις δει, όχι ότι θα σε κακοχαρακτηρίσει, αλλά θα της φανεί περίεργο. Κι αυτό γιατί οι γυναίκες εκλαμβάνουν τις τρίχες ως δείγμα ανδρισμού. Αν εσύ λοιπόν προσπαθείς να ξεφορτωθείς κάθε ίχνος τεστοστερόνης από πάνω σου, δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα διεγείρεις τη φαντασία της.
  • Αρκετοί άνδρες, ιδίως οι πιο μελαχρινοί, έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την υπερτρίχωση στους ώμους και το άνω μέρος της πλάτης –και οι περισσότερες γυναίκες συμφωνούν ότι αυτή είναι μια αντιαισθητική εικόνα, στην καλύτερη περίπτωση. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να διατηρείς τα μαλλιά εκεί, εκτός αν επιθυμείς διακαώς να υπενθυμίζεις στους γύρω σου πόσο σωστή είναι η θεωρία του Δαρβίνου.
  • Η αναρρίχηση είναι ένα sport που γεννήθηκε μέσα από την ορειβασία στις αρχές του 20ου αιώνα, την τελευταία 30ετία ωστόσο έχει διαχωριστεί πλήρως και πλέον αποτελεί ένα ξεχωριστό και παράλληλα πολύ ενδιαφέρον άθλημα με πολλές διαφορετικές εκφράσεις.
  • Τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα συχνά πιστεύεται ότι είναι λιγότερο θρεπτικά από τα φρέσκα, ή τα κατεψυγμένα, αλλά η επιστημονική έρευνα δείχνει ότι αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Στην πραγματικότητα, η κονσερβοποίηση διατηρεί τα περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά της εκάστοτε τροφής.
  • Γράμμωση σημαίνει χαμηλά ποσοστά λίπους, οπότε η προσπάθεια σας θα πρέπει να επικεντρωθεί στην ελαχιστοποίηση του λιπώδους ιστού. Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, πως το χτίσιμο μυϊκής μάζας και η γράμμωση είναι συνήθως δύο στόχοι που δεν γίνονται να επιτευχθούν ταυτόχρονα, καθώς το μεν πρώτο απαιτεί θερμιδικό πλεόνασμα, το δε δεύτερο θερμιδικό έλλειμμα.