fbpx

#26062018

#26062018

  • Πόσο θα ήθελες να μην πας στη δουλειά και να την αράξεις σε ένα καφέ να απολαύσεις την πρωινή φραπεδιά σου!
  • Αν αισθάνεσαι ότι καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για κάτι απλό τότε η αφυδάτωση έχει κάνει την εμφάνιση της στο σώμα σου. Η έντονη κόπωση και αδυναμία συχνά παρερμηνεύονται σαν αποτέλεσμα έλλειψης ύπνου αλλά αν προσέξεις τις συνήθειές σου θα διαπιστώσεις ότι δεν φταίει η αϋπνία μιας νύχτας αλλά η αφυδάτωση πολλών ημερών.
  • Χωρίς πρωινό μειώνω θερμίδες: Ενώ γνωρίζετε τη διατροφική αξία του πρωινού όταν αρχίζετε διατροφή και για κάποιο λόγο το αποφεύγετε καταφέρνετε μετά να πεινάτε πολύ και να καταβροχθίζετε ότι βρείτε μπροστά σας ανεξέλεγκτα.
  • Αδυνατίζω τρώγοντας ότι θέλω: Για να χάσετε βάροςθα πρέπει απλά να χρησιμοποιήσετε περισσότερες θερμίδες από ότι τρώτε. Είναι δυνατόν να τρώτε από όλα τα είδη των τροφίμων και να χάσετε βάρος. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να περιορίσετε τον αριθμό των θερμίδων που τρώτε κάθε μέρα ήκαι να αυξήσετε την καθημερινή σωματική σας δραστηριότητα. Προσπαθήστε να τρώτε μικρότερες ποσότητες φαγητού και να επιλέξετε τρόφιμα που είναι χαμηλά σε θερμίδες.
  • Το ντεσέν στο μαγιό το επιλέγεις σύμφωνα με το στιλ σου. Αν είσαι αθλητικός τύπος, θα επιλέξεις κάτι με διχρωμία. Αν το λέει η περδικούλα σου, θα αναζητήσεις εκείνα τα υπέροχα εξωτικά εμπριμέ με τα λουλούδια. Αν πάλι, είσαι πιο συμμαζεμένος και συντηρητικός, θα περιοριστείς σε κάτι μονόχρωμο.
  • Οι γυναίκες στη παραλία κοιτούν το στιλ σου στη παραλία, από το βιβλίο που διαβάζεις, αν διαβάζεις, μέχρι τα αξεσουάρ που χρησιμοποιείς. Σκέψου ότι το στυλ παίζει, από τα γυαλιά τις σαγιονάρες, το καπέλο ή ακόμα και το παρεό δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητα. Ακόμα αν πραγματικά θέλει να στην πέσει, τότε ένα ακόμα που προσέχει είναι οι αντοχές σου, υπολογίζοντας αν θα βρεθεί στο κρεβάτι μαζί σου.