fbpx

#27062018

#27062018

  • Τρίχες στη μύτη, τρίχες στα αυτιά και ψηλά στα ζυγωματικά κάθε άλλο παρά σέξι είναι. Ξεφορτώσου τις λοιπόν μια και καλή χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι. Μια φορά την εβδομάδα έλεγξε το πρόσωπό σου για ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και απομάκρυνε τυχόν… επιστροφές τριχών, ενώ αν τα φρύδια σου είναι πολύ έντονα ή ενώνονται σε ένα ενιαίο τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε κάποιο κέντρο περιποίησης προσώπου για να τα βγάλεις ή να τα «περιορίσεις». Το κόστος δεν είναι μεγάλο και – το κυριότερο – θα γλιτώσεις από τυχόν ατυχήματα.
  • Η σωστή αντιστοιχία κουρέματος και σχήματος προσώπου μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή σου. Για παράδειγμα, σε ένα τετράγωνο πρόσωπο ταιριάζουν περισσότερο κοντά προς μέτρια κουρέματα και μπορεί να συνδυαστεί με μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων σε μούσι ή μουστάκι. Συζήτα με τον κομμωτή/μπαρμπέρη σου για να χρησιμοποιήσει τρικ κατά το κούρεμα, όπως για παράδειγμα μεγαλύτερο μήκος μαλλιών μπροστά, σε περίπτωση που έχεις μεγάλο μέτωπο ή τριμάρισμα/ κούρεμα στις τρίχες του προσώπου, με τέτοιο τρόπο ώστε να «σπάσει» η λεία γραμμή στο σαγόνι ή να κρυφτεί κάπως ένα μικρό πηγούνι.
  • Ποια διατροφή είναι η καλύτερη; Ποια δίαιτα; Όλες καλές είναι, κατέληξαν οι επιστήμονες, με μια πολύ σημαντική επισήμανση: Όλες είναι καλές, αρκεί να τηρούνται, λένε και για να το αποδείξουν προχώρησαν σε μια συγκριτική έρευνα.
  • Έχεις αυτογνωσία και δεν διστάζεις να παραδεχτείς τα λάθη σου, αλλά προσπαθείς να το αποφύγεις. Αν δεν μπορείς όμως δηλώνεις ευθαρσώς ότι έκανες λάθος, χωρίς να «γυναικουλίστικες» δικαιολογίες, είναι ένα στοιχείο που σε κάνει αλάνι!
  • Για κάποιους τα μηχανήματα αεροβικής στα γυμναστήρια πρέπει να συγκρίνονται με τα …αυτοκίνητα, αφού ρωτάνε: Ποιο καίει περισσότερο! Λίπος εννοούν βέβαια, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν ότι το κάθε μηχάνημα είναι φτιαγμένο για τη συγκεκριμένη δουλειά. Όλα καίνε και όλα έχουν βαθμό δυσκολίας.