fbpx

#27062018

#27062018

  • Αν σου αρέσει να φοράς σαγιονάρες όλη μέρα το καλοκαίρι μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς. Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι λαστιχένιες σόλες δεν κάνουν καθόλου καλό στα πόδια σου. Και ενώ πολλοί πιστεύουν ότι φορώντας τις δίνουν στα πόδια τους την ευκαιρία να ξεκουραστούν, στην πραγματικότητα κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Τα συγκεκριμένα παπούτσια αποτελούν μία από τις κυριότερες αιτίες πόνου των ποδιών, καθώς παρέχουν ελάχιστη, έως καθόλου, στήριξη.
  • Το πρωινό ξύπνημα είναι σημαντικό και για τη διάθεση, έρευνες έχουν δείξει πως όσοι ξυπνάνε κανονικά το πρωί είναι πιο χαρούμενοι, υγιείς και παραγωγικοί στη διάρκεια της ημέρας. Είναι πολύ φυσιολογικό να σου φαίνεται ακατόρθωτο να ξεκινήσεις την ημέρα σου πολύ νωρίς, τύπου 7 η ώρα, αλλά εάν βάλεις τον εαυτό σου σε ένα υγιές πρόγραμμα θα δεις πως θα αλλάξει η διάθεσή σου εν καιρώ.
  • Οι γυναίκες έχουν την τάση όταν επιλέγουν σύντροφό να προτιμούν σοβαρούς ακόμα και λίγο αντικοινωνικούς χαρακτήρες γιατί πιστεύουν ότι είναι αυτοί που φλερτάρουν λιγότερο και προφανώς θα είναι πιο πιστοί. Τέτοιοι χαρακτήρες είναι αυτοί με τους οποίους είναι πιο πιθανόν να έχει διάρκεια μια σχέση. Επίσης οι άνδρες με καλό χαρακτήρα είναι πιο πιθανόν να γίνουν καλοί και στοργικοί μπαμπάδες.
  • Η επιλογή του ρούχου έχει να κάνει με διάφορους παράγοντες, με κυριότερους τον σωματότυπο και το χρώμα μας! Οι μπλούζες, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι κάθε αντρικής ντουλάπας και αποτελούν πολλές φορές μεγάλη σπαζοκεφαλιά! Αν θέλεις να έχεις ένα υπέροχο look θα πρέπει να διαλέξεις τη κατάλληλη όχι μόνο για το σωματότυπο σου, αλλά και το στιλ που θέλεις να ακολουθήσεις.
  • Μερικοί αρέσκονται να είναι οι λεγόμενοι «κλαρινογαμπροί». Άλλοι πάλι δεν το θέλουν, όμως κάποιες φορές γίνονται άθελα τους και φυσικά …τρώνε καζούρα από τους άλλους.