fbpx

#31052018

#31052018

  • Σύμφωνα με τον δρ Avid Pariser, πρώην επικεφαλής της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας, το αντιιδρωτικό λειτουργεί καλύτερα όταν το εφαρμόζετε ακριβώς πριν πέσετε για ύπνο.
  • Ο στιγμιαίος καφές έχει λιγότερο καφεστόλη (cafestol) από τον γαλλικό καφέ, ή από τον ελληνικό καφέ, σύμφωνα με τον δρ Rob Van Dam, επίκουρο καθηγητή στο Τμήμα Διατροφής στην Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ. Η καφεστόλη είναι μια ουσία που μπορεί να αυξήσει τη χοληστερόλη. Αν έχετε ήδη υψηλή χοληστερόλη ή οικογενειακό ιστορικό καρδιακής νόσου, ο στιγμιαίος καφές είναι μια καλύτερη επιλογή από τον γαλλικό ή ελληνικό καφέ.
  • Η δομή των κοιλιακών, αυτή είναι διαφορετική στον καθένα. Σε κάποιους ανθρώπους οι κοιλιακοί είναι συμμετρικοί, ενώ σε άλλους όχι. Σε άλλους είναι παράλληλοι προς το έδαφος, ενώ σε άλλους λοξοί. Όσοι έχουν συμμετρικούς και οριζόντιους κοιλιακούς είναι τυχεροί, γιατί αισθητικά είναι πιο ελκυστικοί. Όμως, τον πιο καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση των κοιλιακών έχει η linea alba ή άσπρη γραμμή.
  • Η αλήθεια είναι αν είσαι αγόρι έχεις ένα παραπάνω άγχος όταν πρόκειται να κάνεις sex με μία κοπέλα, πόσο μάλλον για πρώτη φορά και έτσι δοκιμάζεις τον οίκο ανοχής. Μάλιστα υπάρχουν πατεράδες που πάνε τα παιδιά τους να …ξεπαρθενιαστούν σε μια ιερόδουλη. Είναι ασφαλές και δεν έχει άγχος αφού μπορεί να μην επέλθει η αναμενόμενη ανύψωση, μπορεί να μην καταφέρεις να τελειώσεις ή μπορεί να τελειώσεις στα δύο πρώτα λεπτά! Όλα αυτά, προκαλούν εφιάλτες σε κάποιους ακόμα και αν δεν είναι πλέον έφηβοι, ενώ μόνο κάνοντας εικόνα το γεμάτο οίκτο βλέμμα της παρτενέρ, είναι ικανοί να σκάψουν λαγούμι και να βρεθούν 20 μέτρα κάτω από τη γη. Προκειμένου να αποφύγουν λοιπόν όλα αυτά, προτιμούν μία ιερόδουλη!
  • Άνθρωποι που περιστασιακά εργάζονται σε νυχτερινές βάρδιες μπορεί ενδεχομένως να έχουν ελαφρώς αυξημένο κίνδυνο καρδιοπάθειας, σύμφωνα με έρευνα.