fbpx

Κόψε ρούχα και γλίτωσε χρήματα, για το …καλοκαίρι!

Κόψε ρούχα και γλίτωσε χρήματα, για το …καλοκαίρι!

Κοιτάς ξαφνικά την ντουλάπα σου και βλέπεις ένα τσούρμο ρούχα που πλέον ή έχουν περάσει από τη μόδα ή είχαν κάποιο πρόβλημα και εσύ ωστόσο ακόμα τα κρατάς. Οι καιροί είναι δύσκολοι και έτσι λυπάσαι να τα πετάξεις. Ωστόσο υπάρχουν και άλλες λύσεις.

Σήμερα λοιπόν στη μόδα δεν είναι τα μακριά μπατζάκια στα τζιν παντελόνια. Αν δεν σηκώνουν κάποια τροποποίηση στον ράφτη της γειτονίας τότε μπορεί να γίνουν τέλειες βερμούδες για το καλοκαίρι. Αρκεί να τις σημαδέψεις εκεί που θέλεις και να τις πας στον ράφτη. Το ίδιο μπορεί να ισχύσει και για υφασμάτινα παντελόνια, που θα σου δώσουν μερικές πιο …επίσημες βερμούδες!

Παντελόνι φόρμας παλιό και ξεβαμμένο. Μη το πετάξεις. Κάντο μια ωραία βερμούδα για το γυμναστήριο. Με τον καιρό θα γυρίσει στο κόψιμο και θα γίνει σαν μια βερμούδα αθλητική που πουλάνε στα μαγαζιά από 30 έως 50 ευρώ! Και δεν είναι ανάγκη να τις φοράς μόνο στο γυμναστήριο. Είναι ότι πρέπει για εξόρμηση στη παραλία και σε άλλες πιο χαλαρές εμφανίσεις.

Μπλουζάκια παλιά που έχουν περάσει τη μόδα δεν είναι ανάγκη να τα πετάξεις. Κόψε τα μανίκια και μπορείς άνετα να τα βάλεις στο γυμναστήριο.
Πολλά από τα ρούχα που είναι στη μόδα σήμερα δεν διαφέρουν και πολύ από τα παλιά. Παρατήρησε τις λεπτομέρειες και αποφάσισε μια βόλτα στο ραφτάδικο της γειτονιάς. Με μερικές μικρές τροποποιήσεις είναι σίγουρο ότι θα γίνουν της μόδας!

Βέβαια υπάρχουν και ρούχα η παπούτσια που δεν σώνονται. Γι αυτά υπάρχουν δύο λύσεις ή τα πετάς ή περιμένεις να …ξαναγυρίσει η μόδα! Αλλά καλύτερα θα είναι να τα πετάξεις.