fbpx

Να γιατί πρέπει να προτιμάς την ασπρόμαυρη επιλογή στο ντύσιμο

Να γιατί πρέπει να προτιμάς την ασπρόμαυρη επιλογή στο ντύσιμο

Το …ασπρόμαυρο ντύσιμο είναι μια minimalκαι αγαπημένη τάση πολλών αντρών αφού αποτελεί μια ασφαλή επιλογή. Ένας κλασικός συνδυασμός, αλλά ​κι ένα από τα πιο δυνατά trends είναι ​το λευκό και το μαύρο που συνδυάζοντας τα μπορείς να πετύχεις ένα πολύμοδάτο και δυναμικό αποτέλεσμα.

Δες τι παίζει με τα συγκεκριμένα χρώματα και τον συνδυασμό τους:

Το λευκό χρώμα συμβολίζει την ειρήνη, την αρμονία, την αθωότητα, την αγνότητα, την καθαρότητα, την φρεσκάδα και την αλήθεια. Με την χρήση αυτού του χρώματος, ενισχύεται το κίνητρο της δημιουργίας, του νέου ξεκινήματος και της εξέλιξης. Το λευκό χρώμα μεταδίδει συναισθήμα εμπιστοσύνης, ασφάλειας, γνώσης και εμπειρίας, γι’αυτό και  οι γιατροί φορούν λευκή στολή.

Τα άτομα που αγαπούν το λευκό χρώμα θέλουν να ζουν ανεξάρτητα, χωρίς να πιέζονται ή να περιορίζονται και θέλουν στη ζωή τους να επικρατεί η τελειότητα, ενώ ταυτόχρονα δίνουν μεγάλη προσοχή στο σώμα και την υγεία τους.

Το άσπρο χρώμα, σε κάνει να ανοίγεσαι χωρίς ενδοιασμούς, όμως η υπερβολική χρήση του λευκού χρώματος μπορεί να  δημιουργήσει απομόνωση, μοναξιά και συναισθηματικά κενά.

Από την άλλη το μαύρο συμβολίζει το μυστήριο, το κρυφό, τον έλεγχο, τα μυστικά, την σοβαρότητα, την θλίψη, τον φόβο και τον δυναμισμό. Τα άτομα που λατρεύουν το μαύρο χρώμα, θέλουν να έχουν τον έλεγχο της ζωής, έχουν την ανάγκη της δύναμης, της ανεξαρτησίας και είναι αποφασιστικά. Αρνούνται να παραδεχτούν τα λάθη τους και η σοβαρότητα είναι αυτό που τους διακρίνει.

Το μαύρο χρώμα δημιουργεί μία ασπίδα απέναντι στους γύρω μας που μας κάνει να προστατεύουμε τον εαυτό μας από κάθε τι που μας μπλοκάρει.

Όταν το άσπρο και το μαύρο συνδυαστούν το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό. Ο πιο εύκολος τρόπος για να φορέ​σεις τη διχρωμία, είναι να αξιοποιήσεις τα άσπρα και τα μαύρα κομμάτια που έχεις ήδη στη ντουλάπα σ​ου.