fbpx

Οι γυναίκες μίλησαν! Ποια ρούχα και πως τους αρέσουν επάνω σου

Οι γυναίκες μίλησαν! Ποια ρούχα και πως τους αρέσουν επάνω σου

Αν αισθάνθηκες ποτέ αβέβαιος για την επιλογή του outfit σου, δεν είσαι ο μόνος. Η σωστή επιλογή του προσωπικού σου ύφους και η επιλογή των κατάλληλων ρούχων μπορεί να είναι δύσκολη. Ωστόσο, το Reddit είναι εδώ για να σου δώσει τη λύση. Στη διαδικτυακή πλατφόρμα, τέθηκε το εξής ερώτημα: «Κυρίες, ποιο είδος ρούχων σας φαίνεται πιο σέξι στους άνδρες;». Στην ερώτηση αυτή έσπευσαν αρκετά θηλυκά, αλλά και μερικά αρσενικά, να απαντήσουν.

Και ιδού τι είναι αυτό που ξεχωρίζει στο μάτι των γυναικών, σύμφωνα με όσα απάντησαν οι ίδιες.

Τα ρούχα σου πρέπει να εφαρμόζουν στο σώμα σου

«Κατά τη γνώμη μου, είναι πιο σημαντικό τα ρούχα να ταιριάζουν πολύ καλά από το να είναι ένα ιδιαίτερο στυλ», απάντησε η srhizbth731. «Αυτό είναι που πραγματικά θα σας κάνει να φαίνεστε ωραίοι. Αυτό που σκέφτομαι αντικειμενικά είναι είτε ένα καλά προσαρμοσμένο κοστούμι είτε μία κλασική ζακέτα κουμπωμένη μέχρι επάνω και με τα μανίκια γυρισμένα».

Αρκετές συμφώνησαν σε αυτό το σημείο.

«Φορώντας ρούχα που ταιριάζουν είναι σχεδόν πάντα η πρώτη πρόταση για τους άντρες και μια εύκολη λύση, όμως τόσοι πολλοί διαμαρτύρονται για αυτό. Δεν θα το καταλάβω ποτέ», έγραψε η Ayyyyymamaaan. «Αν θέλετε να επιλέγετε συνεχώς βερμούδες και ξεπερασμένα T-shirts, επιλογή σας».

Μην αφήνεις τα παντελόνια σου να πέφτουν

Από την steingrrrl: «Επιτέλους, φορέστε μια ζώνη! Και αν φοράτε μια μαύρη ζώνη που ταιριάζει με μαύρα παπούτσια, ο ίδιος κανόνας ισχύει για τα καφέ».

Αυτό το τελευταίο μέρος είναι λίγο ευέλικτο, αλλά συνολικά αυτός είναι ένας κανόνας που δεν χρειάζεται να παραβλέψεις: Αν δεν φοράς αθλητικά σορτς ή ένα κοστούμι, θα πρέπει πιθανώς να φορέσεις ζώνη.

Ένα καλό T-shirt σε πάει μπροστά

Από τη ciabella88: «Αγαπώ όταν ένας άντρας φοράει ένα ωραίο ταιριαστό μαύρο μπλουζάκι. Λειτουργεί για μένα κάθε φορά».

Πάρε ένα ωραίο παλτό ή μπουφάν και πέτα το παμπάλαιο από τη ντουλάπα σου

Από τον χρήστη allthebacon_and_eggs: «Άντρες σε σέξι, ζεστά παλτά χειμώνα. Τα Peacoats είναι νικητής για μένα και αμέσως με κάνουν να θέλω να χαλαρώσω».

Συνέχισε να φοράς henley

Η Yespotatoes έγραψε: «Ένας σωστός άνδρας πρέπει να φοράει ένα καλά ταιριαστό στο σώμα του henley με το επάνω κουμπί ξεκούμπωτο».

Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σου είναι εξίσου σημαντικά με τα υπόλοιπα ρούχα

“Ωραία και κατάλληλα chino, ωραίο πουκάμισο μέσα από το παντελόνι, μανίκια γυρισμένα μέχρι τους αγκώνες. Και για αποτελείωμα ένα πολύ ωραίο ρολόι καρπού» έγραψε η blacchic.

Είναι εύκολο να ξεχάσεις τις λεπτομέρειες. Αγόρασε ένα ρολόι που μπορείς να αντέξεις οικονομικά, το οποίο είναι εξίσου κομψό.

Βεβαιώσου ότι έχεις σηκώσει τα μανίκια

Ακόμη και οι άντρες πήραν μέρος σε αυτά που είπαν οι γυναίκες τους για τα ρούχα. «Η σύζυγός μου είπε ότι μία από τις φορές που την «άναψα» περισσότερο είναι όταν με πρόσεχε να φτιάχνω ένα διακόπτη στο μπάνιο”, έγραψε ο Spider-Ian. «Φορούσα τζιν, λευκό μπλουζάκι και φανέλα με τυλιγμένα προς τα πάνω τα μανίκια. Αργότερα ομολόγησε ότι τα σηκωμένα μανίκια είναι σέξι γιατί μοιάζουν σαν να κάνουμε επιχειρήσεις».

Ένα καλό κοστούμι πάντα θα σε σώσει

«Ένα καλά προσαρμοσμένο κοστούμι», έγραψε η operarose. «Κύριοι, είναι σαν τα εσώρουχα. Επενδύστε σε τουλάχιστον ένα και η ζωή σας θα αλλάξει».

Φόρα sneakers τα οποία δεν χρησιμοποιείς για προπόνηση

Από την ravekitt: «Δεν ξέρω αν κάποιος το έχει πει αυτό, αλλά φορέστε αξιοπρεπή παπούτσια και κρατήστε τα σχετικά καλά διατηρημένα. Βλέπω πολλούς νεότερους που φορούν ωραία ενδυμασία, αλλά στη συνέχεια συνδυάζονται με τα παπούτσια γυμναστικής τους. Τα ωραία sneakers μπορούν να λειτουργήσουν καλά με τα σωστά ρούχα, αλλά νομίζω ότι πρέπει να κάνετε διάκριση μεταξύ casual αθλητικά παπούτσια και παπούτσια γυμναστικής».